Ανατροπή - βόμβα στο GNTM 3: Δεν φαντάζεσαι τι θα γίνει με την θέση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Ανατροπή - βόμβα στο GNTM 3: Δεν φαντάζεσαι τι θα γίνει με την θέση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Η Βίκυ Καγιά κυρίαρχος του GNTM 3

Πολύς ντόρος γίνει για την αντικατάσταση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου από την θέση του κριτή στην επιτροπή του GNTM! Κι ενώ το μοντέλο αποτελεί παρελθόν για το STAR, σήμερα, το Happy Day της Σταματίνας Τσιμτσιλή αποκάλυψε κάτι που δεν περιμέναμε για την αντικατάσταση της Παπαγεωργίου.

Μετά τα πολλά γυναικεία ονόματα που ακούστηκαν για την θέση του τέταρτου κριτή στο GNTM 3, οι υπεύθυνοι του ριάλιτι μοντέλων έκαναν μια τεράστια ανατροπή και άλλαξαν εντελώς προσανατολισμό. Τι εννοούμε με αυτό;

Φαίνεται πως η Βίκυ Καγιά θα είναι κυρίαρχος της επιτροπής και η μοναδική γυναίκα σε αυτήν, μιας και μαζί με τον Άγγελο Μπράτη και τον Δημήτρη Σκουλό, θα προστεθεί ένας ακόμα άντρας στην επιτροπή του GNTM που φέτος θα περολαμβάνει και άντρες μοντέλα.

Σου κάνουμε μια παρένθεση για να σου πούμε πως ένα από τα μοντέλα που θέλει να μπει στο παιχνίδι και είναι άντρας, είναι πρώην σύντροφος γνωστής τραγουδίστριας. Μιλάμε για τον πρώην της Ελευθερίας Ελευθερίου, Δημήτρη Ταταράκη.

Κλείνουμε την παρένθεση και επιστρέφουμε στο επικρατέστερο όνομα για την αντικατάσταση της Ηλιάνας.



Πρόκειται για τον Γιώργο Καράβα, πολύ γνωστό μοντέλο στο εξωτερικό. Κι όχι μόνο! Η εκπομπή ανέφερε πως ένα ακόμα όνομα πιθανότατα για την θέση της Έλενας Χριστοπούλου, είναι το επίσης καταξιωμένο μοντέλο Παρασκευάς Μπουμπούρακας ενώ για την θέση αυτή έχει ακουστεί και το όνομα μιας ακόμα παλιάς παίκτριας του GNTM! Δες στην gallery για ποια μιλάμε.