H αποκάλυψη του Σταυρή για τον τελικό του MasterChef 4 (video)

H αποκάλυψη του Σταυρή για τον τελικό του MasterChef 4 (video)

Ο Σταυρής έκανε τις πρώτες βόλτες του στην Κύπρο

To MasterChef 4 προχωράει προς τον τελικό με νέα επεισόδια. Ο νικητής της φετινής τηλεοπτικής σεζόν εν μέσω πανδημίας, μονοπωλεί δίκαια το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού και όσο οι μέρες προχωρούν, όλο και πιο κοντά φτάνουμε στον τελικό.

Μπορεί λοιπόν αυτή την εβδομάδα, την silver, να την αφιερώνουμε στον παίκτη που θα πάρει τα 10.000 ευρώ, όμως οι φήμες θέλουν τον Σταύρο και τον Σταυρή να έχουν ήδη φτάσει στον τελικό και να έχουν ολοκληρώσει τις δύο από τις τρεις δοκιμασίες.

Μόλις σήμερα, το πρωινό του Open, Ευτυχείτε μας έδειξε βίντεο στο οποίο ο Σταυρής κάνει την πρώτη δημόσια εμφάνισή του στην Κύπρο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Σταύρου Νικολάου, ο Σταυρής κυκλοφορεί στους δρόμους της Λάρνακας και δε διστάζει να μιλάει με τους θαυμαστές του που τον σταματούν ενώ φέρεται να έχει επιβεβαιώσει στον κύκλο του που είναι στον τελικό του ριάλιτι μαγειρικής.



O παίκτης πάντως απέφυγε να ποζάρει σε φωτογραφίες με τους θαυμαστές του καθώς έχει συμβόλαιο εμπιστευτικότητας με το Star ενώ ζητούσε από τον κόσμο να μην του κάνει καμία ερώτηση για το παιχνίδι.

Φήμες πάντως θέλουν, τον έτερο Σταύρο να προηγείται στην διαδικασία δοκιμασιών του τελικού. Ο Σταυρής πάντως έχει επιβεβαιώσει πως θα βρίσκεται στην Αθήνα στα μέσα Ιούνη για το ζωντανό τηλεοπτικό κομμάτι του τελικού!