Ένα από τα πιο ωραία ζευγάρια της ελληνικής showbiz στην πρώτη τρυφερή κοινή του πόζα

Ένα από τα πιο ωραία ζευγάρια της ελληνικής showbiz στην πρώτη τρυφερή κοινή του πόζα

Ένα ζευγάρι που ξεχειλίζει γλύκα και τρυφερότητα

Η σχέση τους έγινε γνωστή στα τέλη του 2019 και στις αρχές του 2020, είχαμε και τις πρώτες κοινές εμφανίσεις. Έλα όμως που στα social media δεν είχαμε δει κοινή πόζα.

Κι η καραντίνα μας έβαλε στο σπίτι και το ζευγάρι αυτό δέθηκε ακόμα πιο πολύ. Και η καραντίνα σιγά σιγά χαλάρωσε και βγήκαμε έξω και ήρθαν τα γενέθλιά της. Αυτή συγγραφέας, επιχειρηματίας κι εκείνος μουσικό. Την γνωριμία έκανε μεταξύ τους ο Νίκος Μουτσινάς που έχει ένστικτο σε αυτά και μιλάμε πια για ένα από τα πιο ωραία και γλυκά ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ.

Φυσικά πρόκειται για την Κατρίνα Τσάνταλη και τον μουσικό των Αλκατράζ Ανδρέα Βούλγαρη που γιόρτασαν μαζί τα γενέθλια της Κατρίνας σε ένα μίνι πάρτι μαζί με λίγους αλλά καλούς φίλους. Η Τσάνταλη έλαμπε από χαρά και οι ευχές στα social media έπεφταν βροχή από φίλους και fans της κληρονόμου της γνωστής φίρμας κρασιών.

Την στιγμή που η Κατρίνα έσβηνε τα κεράκια της τούρτας - υπερπαραγωγής, ο Ανδρέας Βούλγαρης θέλησε να αναρτήσει την πρώτη κοινή φωτογραφία τους και να ευχηθεί στην αγαπημένη του "Χρόνια Πολλά".

Στην εικόνα, το ζευγάρι απαθανατίστηκε στην πιο τρυφερή του πόζα και ο έρωτας απλά δεν κρύβεται. Δες την τρυφερή πόζα στην παρακάτω gallery.