Πρώην παίκτρια του My Style Rocks στη θέση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στο GNTM;

Πρώην παίκτρια του My Style Rocks στη θέση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στο GNTM;

Πάει σε κάποια το μυαλό σου;

Το φετινό My Style Rocks έληξε κάπως άδοξα, αφού τα γυρίσματα διακόπηκαν εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού, και όπως έχει κυκλοφορήσει μέχρι στιγμής δεν θα δούμε φέτος τη συνέχεια αυτού. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως φεύγει εντελώς από τη ζωή μας το reality μόδας, αφού σύμφωνα με πληροφορίες, πρώην παίκτρια του MSR δηλώνει πως θα ήθελε πολύ να είναι στη θέση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στην κριτική επιτροπή, τώρα που εκείνη αποχώρησε. Πάει μήπως το μυαλό σου σε κάποια; Ποια θα μπορούσε να έχει δηλώσει κάτι τέτοιο, και να μη μας φανεί καθόλου περίεργο;

Την γνωρίσαμε μέσα από το My Style Rocks, ήταν μάλιστα νικήτρια αυτού, και ουκ ολίγες φορές μας έχει απασχολήσει με διάφορες δηλώσεις της. Είναι κάπως ιδιαίτερη και εκκεντρική και με διάφορες σκέψεις που κάνουμε ίσως θα μπορούσε να σταθεί στην τετράδα των κριτών του Greece’s Next Top Model 3. Θα ήταν σίγουρα πιο αυστηρή και από τη Βίκυ Καγιά και κάθε της δήλωση αναμφίβολα θα γινόταν viral. Αν ακόμη δεν μπορείς να φανταστείς ποια είναι θα σε βοηθήσουμε και θα σου δώσουμε τη λύση.

Αναφερόμαστε φυσικά στη μία και μοναδική Ραμόνα, που προκάλεσε τον ενδιαφέρον πολλών από τη συμμετοχή, αλλά και τη νίκη της στο My Style Rocks. Η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της δήλωσε πως δεν θα μπορούσε με τίποτα να δει την Ηλιάνα Παπαγεωργίου σε δική της εκπομπή μόδας να σχολιάζει σχεδιαστές κλπ, καθώς δεν είναι καθόλου το αντικείμενό της, το GNTM της ταίριαζε γάντι είπε χαρακτηριστικά.

Σε ερώτηση της δημοσιογράφου ωστόσο αν η ίδια θα πήγαινε στην επιτροπή του GTNM τώρα που έφυγε η Ηλιάνα, απάντησε πως θα πήγαινε σίγουρα καθώς της αρέσει πολύ.

Δες το βίντεο παρακάτω.