Αν δεν το έχεις παρατηρήσει, η Ελιάνα Χρυσικοπούλου έχει μείνει μισή (photos)

Αν δεν το έχεις παρατηρήσει, η Ελιάνα Χρυσικοπούλου έχει μείνει μισή (photos)

Η καραντίνα άφησε μισή την Ελιάνα

Πριν από μερικές ημέρες, η Ελιάνα Χρυσικοπούλου, η δημοσιογράφος από την ομάδα της Ελένης Μενεγάκη, αντέδρασε με ένα συγκινητικό μήνυμα στο Instagram, στην απόφαση της Ωραίας Ελένης να εγκαταλείψει την τηλεόραση, γράφοντας χαρακτηριστικά:

«Για όλα όσα μου είπες σήμερα, για όλα όσα μου δίνεις γενναιόδωρα μπροστά και πίσω από τις κάμερες όλα αυτά τα χρόνια, για όλα όσα έχεις επενδύσει σε εμένα, αισθάνομαι βαθιά ευγνωμοσύνη. Και αγάπη, ζεστή, αληθινή αγάπη, σαν τις αγκαλιές μας, που δυστυχώς σήμερα τις στερηθήκαμε, πάροτι είναι και η γιορτή μας. Να σε χαίρομαι και να με χαίρεσαι, παντοτινά».

Η Ελιάνα, το προηγούμενο Σαββατοκύριακο ξεκίνησε μάλιστα και τα καλοκαιρινά της μπάνια, παρέα πάντα με τις δύο κόρες της και από το προφίλ της στο Instagram με τα stories και τα posts είναι σαφές ένα πράγμα: Η προσπάθεια αδυνατίσματος που είχε ξεκινήσει η Ελιάνα πριν την καραντίνα ακόμα, έχει αποδώσει καρπούς και η δημοσιογράφος είναι πιο fit από ποτέ.

Και δεν θα το κρύψουμε, η Ελιάνα μας θυμίζει την εποχή που την είχαμε πρωτοδεί στην τηλεόραση και μπορεί με αυτοπεποίθηση να μας δείξει και την επίπεδη πια κοιλιά της.

Οι παρακάτω φωτογραφίες θα σε πείσουν κι εσένα πως όταν κάποιος θέλει πολύ να αλλάξει, το πετυχαίνει και η αλλαγή δεν φαίνεται μόνο στο σώμα του αλλά και στο χαμόγελό του.

Δες την gallery.