Masterchef: Η περίεργη φωτογραφία του Γιώργου με τη σύντροφό του που σίγουρα θα σε προβληματίσει

Masterchef: Η περίεργη φωτογραφία του Γιώργου με τη σύντροφό του που σίγουρα θα σε προβληματίσει

Τι συμβαίνει με τον παίκτη;

Το Masterchef συνεχίζεται με μεγάλη επιτυχία με τον Γιώργο Λασκαρίδη να αποτελεί έναν από τους πιο πολυσυζητημένους παίκτες. Τόσο καιρό που είναι μέσα στο παιχνίδι ο Γιώργος δεν κρύβεται και δείχνει ότι έχει μάτια μόνο για την επί σχεδόν έναν χρόνο σύντροφό του, Λότους. Ο ίδιος- πριν μπει στο Masterchef- είχε ανεβάσει πολλές φωτογραφίες με την αγαπημένη του στις οποίες φαίνεται πόσο ερωτευμένοι είναι οι δυο τους.

Ενώ, λοιπόν, ο Γιώργος Λασκαρίδης βρίσκεται ακόμα εντός του Masterchef και τον παρακολουθούμε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, χθες συνέβη κάτι και πραγματικά μας έκανε να αναρωτιόμαστε αν έχει αποχωρήσει και θα το μάθουμε σε επόμενα επεισόδια ή αν έχουν αλλάξει οι κανόνες του τηλεοπτικού σταθμού Star. Ο Γιώργος δημοσίευσε χθες στο προσωπικό του account στο Instagram μια φωτογραφία με την Λότους από κάποιο ταξίδι που είχε πραγματοποιήσει στο παρελθόν στην Αφρική, αλλά και ένα insta story.

Κι εκεί ακριβώς έρχεται η μεγάλη απορία και αναρωτιόμαστε: Μήπως ο Γιώργος Λασκαρίδης έχει αποχωρήσει από το Masterchef και ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό ή μήπως το Star άλλαξε τους κανονισμούς του και επιτρέπει στους διαγωνιζόμενους να κάνουν αναρτήσεις και να χρησιμοποιούν τα social media τους; Γιατί ως τώρα, το κανάλι δεν επέτρεπε στους παίκτες που βρίσκονταν μέσα στο σπίτι να έχουν πρόσβαση στα κινητά τους για ευνόητους λόγους και πραγματικά αυτή η φωτογραφία μάς έκανε να απορήσουμε.

Τώρα, μένει να δούμε στα επόμενα επεισόδια αν ο Γιώργος αποχωρεί ή αν τελικά έχουν αλλάξει οι κανονισμοί του παιχνιδιού.

Δες στην παρακάτω gallery την επίμαχη φωτογραφία:

Διάβασε ακόμα: Η Υβόννη Μπόσνιακ στο GNTM 3; Όλη η αλήθεια