Η Δανάη Μπάρκα φόρεσε ένα super sexy mini φόρεμα και ήταν μία θεά

Η Δανάη Μπάρκα φόρεσε ένα super sexy mini φόρεμα και ήταν μία θεά

Κάτι το νέο hair look, κάτι το λευκό shirt dress, ήταν απίθανη.

Η Δανάη Μπάρκα μας εντυπωσιάζει ξανά και ξανά τους τελευταίους μήνες. Έχει γίνει ένα από τα πιο hot ονόματα της showbiz κι αυτό το οφείλει στη χαρισματική της προσωπικότητα. Ναι, είναι η κόρη της Βίκυς Σταυροπούλου, που πρόκειται για μία από τις πιο αγαπημένες ηθοποιούς της Ελλάδας, ωστόσο, έχει χαράξει ήδη τη δική της πορεία.

H Δανάη έχει συμμετάσχει ήδη σε θεατρικές παραστάσεις και μας έχει δείξει μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram ότι έχει φοβερό ταλέντο στο τραγούδι. Αφήνοντας τα επαγγελματικά στην άκρη, η ίδια έχει πολύ χιούμορ και το αποδεικνύει σε πολλές αναρτήσεις που κάνει στο προφίλ της.




Τα captions με τα οποία συνοδεύει τις φωτογραφίες της μας γεμίζουν πάντα με θετική ενέργεια και αισιοδοξία και ένα πράγμα που σίγουρα μπορείς να πεις για το Insta της είναι ότι πρόκειται για ένα από τα πιο ευχάριστα που έχουμε δει.

Μέχρι πρόσφατα, η Δανάη είχε τα μαλλιά της κόκκινα, ένα χρώμα που σαφώς έκανε όμορφη αντίθεση με την επιδερμίδα της. Πριν από λίγες μέρες, ωστόσο, πήρε την απόφαση για τη μεγάλη αλλαγή και πλέον είναι κι επίσημα ξανθιά.

Το νέο look της πάει απίστευτα και πριν από λίγες ώρες είπε να το απογειώσει φορώντας ένα εκλεπτυσμένα super sexy λευκό shirt dress.

Μπες στην παρακάτω gallery για να τη θαυμάσεις και πιθανώς να προσθέσεις κι ένα νέο απόκτημα στην ντουλάπα σου.