Ελένη Χατζίδου: Η συγκινητική ανάρτηση μετά από όσα είδαμε στο live του J2US

Ελένη Χατζίδου: Η συγκινητική ανάρτηση μετά από όσα είδαμε στο live του J2US

Μιλά για τα αρνητικά σχόλια που δέχθηκε μετά την πρόσφατη ερμηνεία τους αλλά και τα... θετικά μηνύματα!

Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου είναι από τα ζευγάρια που συγκίνησαν αρκετά το κοινό του J2US. Ερμήνευσαν το τραγούδι «Σε παραδέχομαι» του Παντελή Παντελίδη και έδειξαν και οι δύο αρκετά συγκινημένοι. Η Ελένη ήταν για χρόνια συνεργάτιδα του Παντελίδη και φυσικά η ατμόσφαιρα ήταν ηλεκτρισμένη.

Και ο Ετεοκλής όμως έχει το δικό του στόρι που κρύβεται πίσω από αυτό το τραγούδι καθώς πλέον είναι γνωστή η περιπέτεια της υγείας του με το πόδι του. Την ώρα του live εξήγησε πόσο συναισθηματικά δεμένος είναι με αυτό το τραγούδι και η Ελένη βούρκωσε. Η κριτική επιτροπή μίλησε με τα καλύτερα λόγια για εκείνον αλλά και το μάθημα ζωής που παραδίδει εδώ και χρόνια.

Η Ελένη Χατζίδου, πριν από μερικές ώρες, έγραψε ένα αρκετά συγκινητικό ποστ για το live αυτό που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο αλλά και την ιστορία του συζύγου της.

Θέλω να μοιραστώ κάτι μαζί σας...
Πέρα από ψηφοφορίες λοιπόν κ ερμηνείες,που φυσικά μας ενδιαφέρουν πολύ κ τα δυο αλλά πραγματικά το ταξίδι είναι υπέροχο κ είμαστε ικανοποιημένοι που έχουμε φτάσει ακόμα κ ως εδώ,μας έχει στείλει μηνύματα πολυς κόσμος...
«Σπουδαία στάση ζωής» «τυχερή που είσαι Ελένη» «από σήμερα βλέπω τα πράγματα με διαφορετική ματιά»
Ακόμα κ μια Φιλη μου μου έστειλε «Ελένη όλα αυτά που είπε ο άντρας σου με βάλανε σε σκέψεις...από σήμερα θα είμαι ένας διαφορετικός άνθρωπος»
Χαιρόμαστε πολύ,απίστευτα πολύ.
Είδαμε όμως κ σχόλια αρνητικά...ναι πάντα υπάρχουν αυτά κ φυσικά δεν πρόκειται ποτε να πάψουν,ούτε θα προσπαθήσουμε να αλλάξουμε γνώμη σε κάποιους
Ακούσαμε τα εξης «εκμεταλλεύονται την αναπηρία του Ετεοκλή για ψήφους»
«Κάνουν ριάλιτι» «θέλετε να σας λυπηθούμε;»
Ένα θα πω πραγματικά με αγάπη:
Ο Ετεοκλης δεν παίρνει επίδομα αναπηρίας...ο Ετεοκλης ΔΕΝ ήθελε να τον λυπηθεί ούτε η επιτροπή που θα έπρεπε να του το δώσει κ όταν ήρθε η ώρα να τους συναντήσει έβαλε τα καλά του κ πήγε ενώ τον συμβουλεύανε «μην πας έτσι,δείξε ότι πείνας,ότι υποφέρεις,για να μπορεςεις να το πάρεις!»
«Έδωσα τέτοιο αγώνα για να σταθώ στα πόδια μου κ θα σέρνομαι για να με λυπηθούν;Να μην το πάρω ποτέ!!!»
Κ φυσικά δεν το πήρε...
Κ Έχω πολλές ιστορίες αξιοπρέπειας του άντρα μου-του ήρωα μου-του δασκάλου μου,Απλα ήθελα να δώσω ένα παράδειγμα...
Απ όλη αυτή την ιστορία κρατήστε την τελευταία φράση του «όταν σας συμβαίνει κάτι άσχημο στη ζωη σας δώστε αγάπη κ βοηθήστε ανθρώπους που ίσως να μην έχουν τη δύναμη να σταθούν μόνοι τους στα πόδια τους.μονο έτσι θα νιώσετε πλήρεις κ ολοκληρωμένοι.»
Κάθε μέρα προσπαθώ να γίνω καλύτερος άνθρωπος ακολουθώντας τη στάση ζωής του.
Σ ευχαριστώ Ετεοκλή,ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους που σκέφτονται έτσι κ κάνουν τον κόσμο μας καλύτερο ❤️