Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Η συγκλονιστική φωτογραφία με μπικίνι στη Χαβάη

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Η συγκλονιστική φωτογραφία με μπικίνι στη Χαβάη

Το κορμί της είναι πραγματικά απίστευτο.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είναι ένα κορίτσι που οι περισσότεροι συμπαθούν. Βρίσκεται χρόνια στον χώρο της δημοσιογραφίας, όμως, ένα πράγμα ήταν αυτό που εκτόξευσε τη δημοφιλία της κι έκανε το ευρύ κοινό να τη γνωρίσει: η συμμετοχή της στο Survivor. Ήταν η εποχή που ο Γιώργος Αγγελόπουλος aka Ντάνος μεσουρανούσε και είχε μετατραπεί μέσα σε μερικά επεισόδια σε σωτήρας, με τον οποίο όλη η Ελλάδα είχε ταχθεί και μπορεί να μην είχαν εξαρχής καλές σχέσεις, ωστόσο, στη συνέχεια έγιναν καλοί φίλοι.

Η Ευρυδίκη, μετά το ριάλιτι, που μέτρησε πρωτόγνωρα νούμερα στην τηλεθέαση μετά από χρόνια, συνέχισε πολύ δυναμικά την καριέρα της σε πλατό διάσημων εκπομπών της τηλεόρασης. Μαζί με αυτά, όμως, απασχολεί τα φώτα της δημοσιότητας και για τη σχέση της με τον πρώην συμπαίκτη της, Κωνσταντίνο Βασάλο. Εκείνος είναι γυμναστής, οπότε, πέρα από την υπέροχή τους σχέση, βοηθά τη δημοσιογράφο και στο κομμάτι του fitness.

Κάπως έτσι, η Βαλαβάνη έχει σήμερα ένα από τα πιο ζηλευτά κορμιά της εγχώριας showbiz κι ο λογαριασμός της, που μετρά πάνω από 500 χιλιάδες followers, φιλοξενεί άκρως εντυπωσιακές της φωτογραφίες ανά τακτά χρονικά διαστήματα.




Η πρόσφατη ανάρτησή της στο Instagram αποτελεί μία από αυτές τις περιπτώσεις. Η Ευρυδίκη φόρεσε ένα φανταστικό μπικίνι, φωτογραφήθηκε στη Hawaii κι άφησε τις συγκλονιστικές αναλογίες του αθλητικού της κορμιού να αναδειχθούν.

Θαύμασέ τη στην παρακάτω gallery.