Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μας δείχνει το πρόσωπό της χωρίς μακιγιάζ και δεν κρύβει το σημάδι ακμής

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μας δείχνει το πρόσωπό της χωρίς μακιγιάζ και δεν κρύβει το σημάδι ακμής

Η παρουσιάστρια έχει ένα πεντακάθαρο πρόσωπο

Την Ευρυδίκη Βαλαβάνη την γνωρίσαμε πριν μερικά χρόνια ως δημοσιογράφο του ΣΚΑΙ στο αθλητικό ρεπορτάζ αλλά την αγαπήσαμε ακόμα περισσότερο μέσα από το Survivor 1 στον Άγιο Δομίνικο.

Η αλήθεια είναι πως στο ριάλιτι επιβίωσης κυρίως αγαπήσαμε να μισούμε την Βαλαβάνη, αλλά ο καιρός πέρασε, η ζωή προχώρησε και η Ευρυδίκη κατάφερε να μας κερδίσει στο ρόλο της παρουσιάστριας πια σε εκπομπές Lifestyle.

Αυτό που συνεχίζει να μας εντυπωσιάζει είναι το προφίλ της Βαλαβάνη στο Instagram και η ειλικρίνεια και η αλήθεια της ακόμα και στα stories που η νεαρή κοπέλα δημοσιεύει.

Aυτή τη φορά, η αγαπημένη του Κωνσταντίνου Βασάλου με τον οποίο γνωρίστηκαν στο Survivor και κλείνουν πια τρία χρόνια σχέσης, δημοσίευσε ένα story με το νέο μέλος της οικογένειάς της, το γατάκι της.

«Παιδιά η Suki είναι το νέο μέλος στην οικογένεια μας! [Suki: Japanese girl's name, meaning “beloved”] Είναι υπέροχη, μοναδική και αξιολάτρευτη! Υιοθετήστε ένα αδέσποτο και σώστε μία ψυχή», είχε γράψει σχετικά η Ευρυδίκη!

Εκεί είδαμε την Ευρυδίκη χωρίς ίχνος μακιγιάζ και χωρίς κανένα άγχος να κρύψει το σπυράκι στο μέτωπο ή τους μαύρους της κύκλους.

Κι αυτό είναι κάτι που λατρεύουμε στην παρουσιάστρια που ποτέ δεν μας δείχνει κάτι ψεύτικο και ποτέ δεν μασάει τα λόγια της.

Δες και το στόρι παρακάτω.



δ