Μόλις έγινε γνωστή η αιτία θανάτου του ηθοποιού του Twilight και της αγαπημένης του

Μόλις έγινε γνωστή η αιτία θανάτου του ηθοποιού του Twilight και της αγαπημένης του

Στις 13 Μάη έγινε γνωστό πως ηθοποιός που έγινε διάσημος από το Twilight με τον Robert Pattinson έφυγε ξαφνικά από τη ζωή μαζί με την σύντροφό του.

Τρεις εβδομάδες μετά τον θάνατο του ζευγαριού έγινε γνωστή η αιτία του θανάτου των δύο νεαρών και ο πλανήτης ξαφνιάστηκε.

Το ζευγάρι βρέθηκε νεκρό στο Las Vegas και ο 30χρονος με την 27χρονη σκόρπισαν θλίψη στην οικογένειά τους.

Μιλάμε για τον Gregory Tyree Boyce του Twilight και την Natalie Adepoju που έφυγαν ξαφνικά από την ζωή. Τον Boyce τον γνωρίσαμε στον ρόλο του Tyler Crowley και ο οποίος άφησε πίσω την 10χρονη κόρη του Alaya ενώ και η σύντροφός του άφησε πίσω ένα μικρό αγοράκι.



Ο Boyce στην επέτειο των 30ων γενεθλίων του είχε γράψει χαρακτηριστικά στο Instagram πως δεν πίστευε πως θα ζει για να σβήσει 30 κεράκια και είχε παραδεχτεί πως έχει κάνει πολλά λάθη στη ζωή του.

Η μητέρα του ηθοποιού, Lisa Wayne, είχε συγκινήσει τον κόσμο με ένα ποστ στο Facebook γράφοντας πως ο γιος της ξεκινούσε το διάστημα αυτό μια νέα επιχείρηση.

Ποια ήταν όμως,σύμφωνα με την ιατροδικαστική έρευνα η αιτία θανάτου των δύο νεαρών παιδιών; Υπερβολική δόση ναρκωτικών και τυχαία δηλητηρίαση από κοκαίνη.