MasterChef 4: Τα προγνωστικά επιβεβαιώθηκαν. Αυτοί αποχώρησαν

MasterChef 4: Τα προγνωστικά επιβεβαιώθηκαν. Αυτοί αποχώρησαν

Άλλη μια διαδικασία αποχώρησης πραγματοποιήθηκε στο Masterchef.

Η αντίστροφη μέτρηση για τον τελικό του MasterChef έχει ήδη ξεκινήσει. Η αγωνία είναι μεγάλη όπως και η ίντριγκα μέχρι να φτάσουμε εκεί. Η προηγούμενη εβδομάδα δεν κύλησε και τόσο ήρεμα, ειδικά το επεισόδιο της Τετάρτης με την δοκιμασία του τοίχου.

Ένα ακόμη επεισόδιο έφτασε στο τέλος του σήμερα Tρίτη. Μάρλεν, Διονύσης και Σταυρής βρέθηκαν αντιμέτωποι σε μια διπλή διαδικασίας αντιγραφής πιάτου και αποχώρησης. Κάποιοι οδεύουν στους 6 του τελικού!Οι κριτές, όπως όλοι έχουν καταλάβει, έχουν αποφασίσει να περάσουν δια πυρός και σιδήρου τους φετινούς διαγωνιζόμενους, μέχρι να βρεθεί ο νέος μάγειρας ή μαγείρισσα, που θα φέρει επάξια τον τίτλο MasterChef 4!

Για την ακρίβεια, στο πρώτο πιάτο αντιγραφής, τις περισσότερες αστοχίες είχε η Μάρλεν που ο μαύρος χοίρος κατάφερε τελικά να την διώξει από το MasterChef για δεύτερη φορά.



Έπειτα, ήρθε η δεύτερη μονομαχία ανάμεσα στον Διονύση και τον Σταυρή. Βέβαια, ο Σταυρής, κυρίως βλέπει ως αντίπαλο τον Γιώργο ο οποίος κατάφερε ακόμα και την ώρα αυτή να του σπάσει τα νεύρα.



Σε αυτές τις τελευταίες μέρες, θα έλεγε κανείς ότι πραγματικά δοκιμάζονται οι ικανότητες και οι αντοχές εκείνων, που έχουν φτάσει μέχρι αυτό το δύσκολο σημείο. Ξεσπάσματα, απογοήτευση αλλά και άσχημη ψυχολογία θα καθορίσουν το αποτέλεσμα.

Στο δεύτερο πιάτο με τα χτένια και τις πολλές παρασκευές, Διονύσης και Σταυρής τα έδωσαν όλα. Όμως κι εδώ τα spoilers επιβεβαιώθηκαν.