Οι νέες ηχηρές δηλώσεις του Μαραντίνη για την Χρηστίδου και το διαζύγιo

Οι νέες ηχηρές δηλώσεις του Μαραντίνη για την Χρηστίδου και το διαζύγιo

Ο Θοδωρής Μαραντίνης μιλά για το διαζύγιο με την Σίσσυ και την προσωπική τους ζωή

Έχουν περάσει σχεδόν 14 μήνες από την ημέρα που η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης ανακοίνωσαν μέσω των social media πως αποφάσισαν να ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους. Μετά από τόσα χρόνια πήραν διαζύγιο, όμως οι σχέσεις τους παραμένουν καλές και φιλικές για χάρη των δύο τους παιδιών.

Από τις πρώτες εβδομάδες του χωρισμού τους οι δύο τους είχαν διάδραση στα social media και μάλιστα δεν έλειψαν και οι μικρές αποδράσεις μαζί με τα παιδιά τους. Τόσο εντός Ελλάδος όσο και εκτός.

Η Σίσσυ και ο Θοδωρής είναι μπροστά στα φώτα της δημοσιότητας και αυτό έχεις ως αποτέλεσμα κάθε τους βήμα να μαθαίνεται. Σήμερα εκείνος, φιλοξενήθηκε στην εκπομπής της Φαίης Σκορδά και μέσα σε όλα μίλησε και για την πρώην σύζυγό του, την Σίσσυ. Και για την καραντίνα βέβαια αλλά και τις εκπλήξεις που ετοιμάζει το καλοκαίρι με τους Onirama.



«Γενικά δε θεωρώ πως για την προσωπική μας ζωή πρέπει να κάνουμε συνέντευξη. Είναι ένα προσωπικό θέμα παρόλο που βρισκόμαστε σε έναν χώρο που αυτά τα πράγματα δυστυχώς συζητιούνται περισσότερο. Μέσα από τα social media υπάρχει μια κατάθεση της καθημερινότητας. Αυτό μόνο προκύπτει μέσα από τα social media, όχι κάποια δήλωση. Δε νομίζω πως είναι κάτι που πρέπει να μεγεθυνθεί σε συνεντεύξεις. Η οικογένεια είναι οικογένεια και πρέπει να παραμένει»