Δανάη Μπάρκα: Η απίστευτη αφιέρωση στον πολύ σημαντικό άνθρωπο της ζωής της

Δανάη Μπάρκα: Η απίστευτη αφιέρωση στον πολύ σημαντικό άνθρωπο της ζωής της

Τέτοιες σχέσεις είναι πολύ δύσκολο να βρεθούν.

Η ζωή μας απαρτίζεται από πολλούς ανθρώπους. Η οικογένειά μας έχει τους πρώτους με τους οποίους θα έρθουμε σε επαφή και με τους οποίους θα περάσουμε μερικές από τις πιο τρυφερές μας στιγμές. Στη συνέχεια, το σχολείο με τους συμμαθητές μας. Έπειτα, οι φίλοι μας, τα αδέρφια που επιλέγουμε να έχουμε δίπλα μας, που, αν και δε μας συνδέουν δεσμοί αίματος, εξελίσσονται σε πραγματική οικογένεια. Πρόκειται για τα άτομα που θα μοιραστούν μαζί μας την ίδια μας τη ζωή και που θα μας δώσουν αναμνήσεις αξέχαστες στον χρόνο.

Σε έναν τέτοιο άνθρωπο ήθελε να κάνει τη δική της αφιέρωση η Δανάη Μπάρκα. Σε μία προσωπικότητα που της έχει σταθεί όσο κανείς, που έχουν μοιραστεί κάθε όμορφη και άσχημη στιγμή μαζί και που τώρα η ηθοποιός ένιωσε την ανάγκη να κάνει ολόκληρη αφιέρωση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, γράφοντας και προσπαθώντας να συνοψίσει όλα αυτά που έχει να της πει.

Διαβάζοντας το κείμενο δίπλα στην κοινή τους φωτογραφία, εύκολα μπορείς να καταλάβεις το μεγάλο δέσιμο που υπάρχει ανάμεσά τους κι ότι τα κορίτσια έχουν αναπτύξει μία σχέση που είναι πολύ δύσκολο να βρεθεί. Τα λόγια της και οι λέξεις που έχει επιλέξει για την κάθε πρόταση είναι ξεκάθαρα.




«Το Αντιγονάκι μου.
Το «κάρμα» μου όπως λέμε εδώ και 10 χρόνια σχεδόν.
Γιατί παίρνουμε συγχρόνως η μια την άλλη τηλέφωνο, γιατί λέμε το ίδιο πράγμα, γιατί μαγειρεύουμε χωρίς συνεννόηση τα ίδια φαγητά, γιατί σιγοτραγουδάμε ίδια τραγούδια, γιατί βρίσκουμε κοινούς γνωστούς σ’ όλο τον πλανήτη απ την πρώτη μέρα που γνωριστήκαμε, γιατί η αγκαλιά μας κουμπώνει τέλεια.
Οι φίλοι μας είναι το καταφύγιο μας, και η Αντιγονιώ είναι το δικό μου πολλές φορες. Και τώρα μου λείπει πιο πολύ από ποτέ. Και ήθελα να είμαστε μαζι να γελάμε να τραγουδάμε να φωτογραφιζόμαστε να χορεύουμε να πίνουμε ρακές. Οι φίλοι μας είναι τα αδέρφια που επιλέγουμε στην ζωή, κι εγώ έχω κάνει σίγουρα μια απ’ τις καλύτερες επιλογές. Με τα στραβά μας, με τα χαζά μας, αργούμε κάποιες φορές αλλά πάντα βγάζουμε άκρη, μιλάμε ειλικρινά, κλαίμε-γελάμε, και λατρευόμαστε. Γι’ αυτό είναι οι φίλοι.
Για τα εύκολα, τα δύσκολα, τα μυστικά, τα σοβαρά, τις ανασφάλειες και τα γλέντια.
Σ’ αγαπω κοντούλα μου. Είσαι η πιο όμορφη Αντιγόνη του πλανήτη μου και όλων των υπολοίπων. Μου λείπεις»


Δες τη φωτογραφία τους στην παρακάτω gallery.