Σοφία Καρβέλα: Οι πιο τρυφερές φωτογραφίες με την οικογένειά της (photos)

Σοφία Καρβέλα: Οι πιο τρυφερές φωτογραφίες με την οικογένειά της (photos)

Η κόρη της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα είναι μια πολύ στοργική μαμά και σύζυγος!

Η Σοφία Καρβέλα είναι ένα κορίτσι που αγαπάμε πολύ εδώ στο Queen. Μας αρέσει να παρακολουθούμε την καθημερινότητά της στην Αμερική, εκεί όπου ζει εδώ και πολλά χρόνια και έχει δημιουργήσει τη δική της, ευτυχισμένη οικογένεια. Η κόρη των Ελλήνων stars, Άννας Βίσση και Νίκου Καρβέλα, έχει χαράξει τη δική της πορεία στη μακρινή ήπειρο και ζει τη ζωή της με τον σύζυγό της και τους δύο γιους της.

Η Σοφία μοιράζεται σχεδόν καθημερινά- μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram- στιγμές από την καθημερινότητά της. Πόσες φορές δεν έχουμε θαυμάσει το αψεγάδιαστο σώμα της, αλλά έχουμε δοκιμάσει και τις ασκήσεις γυμναστικής που προτείνει μέσα από τα insta stories της;! Αυτό, όμως, που αγαπά περισσότερο η Σοφία Καρβέλα είναι να κοινοποιεί στους followers της τις πολύτιμες στιγμές που περνά με την οικογένειά της και ειδικότερα με τα δύο αγόρια της, τον Νίκο και τον Νέστορα.

Παιχνίδια, αγκαλιές, φιλιά, πολλές γκριμάτσες και μοναδικές, τρυφερές οικογενειακές στιγμές αποτυπώνονται στις φωτογραφίες που ποστάρει στο Instagram της η Σοφία Καρβέλα. Και, όπως θα διαπιστώσεις και εσύ, οι γιοι της «το έχουν» με τον φωτογραφικο φακό μιας και φαίνεται ότι δεν αντιστέκονται και πολύ για να ποζάρουν. Εμείς, λοιπόν, συγκεντρώσαμε τα πιο όμορφα οικογενειακά στιγμιότυπα, που αποτυπώνονται σε 30 φωτογραφίες, στην παρακάτω gallery. Για δες…

Διάβασε ακόμα: Beyonce: Το νέο χρυσό deal πολλών εκατομμυρίων δολαρίων με την Disney