Beyoncé: Το νέο χρυσό deal πολλών εκατομμυρίων δολαρίων με την Disney

Beyoncé: Το νέο χρυσό deal πολλών εκατομμυρίων δολαρίων με την Disney

Η τραγουδίστρια αναδεικνύεται με γοργούς ρυθμούς στη νέα μούσα… της Disney!

Έναν χρόνο μετά τη συνεργασία της Beyonce με την Disney και το τραγούδι «Lion King», η διάσημη τραγουδίστρια φαίνεται ότι άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις και τώρα ένα νέο deal είναι στα σκαριά. Ειδικότερα, λέγεται ότι η superstar βρίσκεται ένα βήμα πριν τις τελικές υπογραφές με την εταιρεία-κολοσσό των κινηματογραφικών παραγωγών.

Σύμφωνα με πληροφορίες της βρετανικής Sun, μετά το Lion King 2 του 2019, η Beyonce αναδεικνύεται σε μεγάλο παίκτη της Disney, που της προσφέρει 100 εκατομμύρια δολάρια για τρία νέα projects. Το ένα από αυτά αφορά το soundtrack για το sequel της ταινίας «Black Panther 2», το οποίο και θα κυκλοφορήσει το 2021.

«Η Beyonce έχει αναδειχθεί σε μεγάλο παίκτη της Disney, που βρήκε στο πρόσωπό της το τέλειο ταίρι. Μετά το ρόλο της Nala στην οποία η pop star δάνεισε τη φωνή της για το remake του Lion King, η εταιρεία είναι πρόθυμη να της εμπιστευτεί τρία ακόμα projects-μεγαθήρια», λέει πηγή στη Sun. Μέρος της συμφωνίας, μάλιστα, αφορά τη συμμετοχή της Beyonce ως αφηγήτρια σε νέα σειρά-ντοκιμαντέρ της Disney Plus, ακολουθώντας έτσι τα χνάρια της Meghan Markle.

AP 20114608197870

Να υπενθυμίσουμε ότι η σύζυγος του Πρίγκιπα Harry και πρώην πρωταγωνίστρια της τηλεοπτικής σειράς «Suits» δάνεισε τη φωνή της ως αφηγήτρια στην ταινία «Elephant» της Disney Plus. Πρόκειται για το πρώτο project που ανέλαβε μετά την αποχώρησή της από το Παλάτι και την έναρξη της νέας της ζωής.

Η επιτυχία της παραγωγής φαίνεται να ικανοποίησε πολύ τους ιθύνοντες της Disney, οι οποίοι- μετά τη Markle- βρήκαν στο πρόσωπο της Beyonce τη νέα μούσα τους για αντίστοιχα projects. Ας μην ξεχνάμε, όμως, ότι και η pop star έχει μια μακρά σύνδεση και συνεργασία με την Disney. Ειδικότερα, η τραγουδίστρια ήδη από το 2007 είχε πάρει το βάπτισμα του πυρός με τη συμμετοχή της στη σειρά πορτρέτων της Disney, «Η Αλίκη στην χώρα των θαυμάτων». Και αργότερα, όμως, συμμετείχε το 2002 στο «Aystin Power», το 2006 στις ταινίες, «Ροζ Πάνθηρας» και «Dreamgirls» και αργότερα το 2008 στο «Cadillac Records».

Διάβασε ακόμα: Πασίγνωστο ζευγάρι της ελληνικής showbiz χώρισε μετά από 12 χρόνια σχέσης