Δεν θα πιστεύεις ποια ήταν να παίξει στο Mr & Mrs Smith, αντί για την Jolie

Δεν θα πιστεύεις ποια ήταν να παίξει στο Mr & Mrs Smith, αντί για την Jolie

Μία superstar θα ήταν στη θέση της Angie, και πιθανότατα oι Brangelina να μην υπήρχαν και ποτέ!

Ήταν το 2005 και πιο συγκεκριμένα στις 10 Ιουνίου -δηλαδή σαν σήμερα-, χρονιά ορόσημο για το Hollywood, μιας και ένας διάσημος γάμος έληγε, και ένα επίσης διάσημο ειδύλλιο ξεκινούσε. Αναφερόμαστε φυσικά στo αγαπημένο ερωτικό τρίγωνο των σινεφίλ και όχι μόνο, και πιο συγκεκριμένα, στο Aniston-Pitt-Jolie. Που λέτε, το 2005 ήταν η χρονιά που γυρίστηκε και προβλήθηκε το Mr & Mrs Smith, που έμελλε να σταθεί και η αφορμή για να ξεκινήσει ένας θυελλώδης έρωτας και φυσικά η γνωστή λαίλαπα των Brangelina.

Ως γνωστόν, ο Brad γνώρισε και ερωτεύτηκε την Angie με αποτέλεσμα η Aniston να γίνει η αγαπημένη παρατημένη των ΗΠΑ και εμείς οι γυναίκες να χωριστούμε σε δύο στρατόπεδα, αυτό της Jennifer και αυτό της Angie. Ο Brad, σε όλο αυτό, και ο βασικός υπαίτιος, κράτησε ρόλο κομπάρσου, μιας και έβαλε τις γυναίκες να βγάλουν το φίδι από την τρύπα.

Κι όμως, σημερινό δημοσίευμα, αναφέρει ότι οι υπεύθυνοι παραγωγής, δεν είχαν αρχικά σκεφτεί την Angelina στον πρωταγωνιστικό ρόλο, κάτι που φυσικά αλλάζει όλα τα δεδομένα.

Ποια είναι όμως η superstar που αρχικά είχαν προτείνει για τον ρόλο που τελικά πήγε στην Jolie; Δες την παρακάτω gallery για να μάθεις: