MasterChef: Η πρόταση γάμου του Γιώργου και το εκθαμβωτικό δαχτυλίδι της αγαπημένης του

Νάνσυ Μητσοστέργιου
MasterChef: Η πρόταση γάμου του Γιώργου και το εκθαμβωτικό δαχτυλίδι της αγαπημένης του

Το post που μας συγκίνησε

Μπορεί ο Γιώργος Λασκαρίδης να αποχώρησε εχθές από το MasterChef και να μην έφτασε μέχρι τον τελικό για να διεκδικήσει και γιατί όχι να κερδίσει το reality μαγειρικής, κέρδισε όμως στην αγάπη, αφού έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του Lotus για την οποία μας μιλάει από την αρχή του παιχνιδιού. Μπορεί το reality και η καραντίνα να τους χώρισαν για λίγο, όμως τώρα που θα αρχίσουν ξανά να γίνονται πτήσεις το ζευγάρι θα βρεθεί και πάλι και θα είναι μαζί κι ευτυχισμένο. Η Lotus για μεγάλο χρονικό διάστημα όσο βρισκόμασταν σε καραντίνα είχε αποκλειστεί στη Νότιο Αφρική σε ένα ταξίδι που είχε ξεκινήσει πριν ξεσπάσει η πανδημία του κορονοϊού και κατάφερε να επιστρέψει στην πατρίδα της στην Ολλανδία αρκετές εβδομάδες αργότερα.

Ακόμη δεν έχει καταφέρει να βρεθεί με τον αγαπημένο της, όμως όπως μάθαμε από την ίδια αυτό θα γίνει πάρα πολύ σύντομα και εκείνη ανυπομονεί. Η πρόταση γάμου έγινε γνωστή μερικές ημέρες πριν, όμως μόλις σήμερα και μετά την αποχώρηση του Γιώργου από το MasterChef η Lotus μας έδειξε φωτογραφίες και βίντεο από την όμορφη εκείνη έκπληξη που της έκανε ο πρώην παίκτης του reality μαγειρικής.

Όπως θα δεις και από τις φωτογραφίες, η πρόταση αυτή έγινε κάπου στα μέσα του χειμώνα στο Amsterdam, πριν ο Γιώργος μπει στο σπίτι του MasterChef. Η Lotus σήμερα το πρωί ανέβασε στο Instagram account της φωτογραφίες και βίντεο από την ημέρα που έγινε η πρόταση και συνόδευσε το υλικό αυτό με ένα caption πανέμορφο και συγκινητικό.

Δες τη gallery παρακάτω και θα καταλάβεις.