Δε θα πιστεύεις ποια είναι η νέα σύντροφος του Στέφανου Μιχαήλ

Δε θα πιστεύεις ποια είναι η νέα σύντροφος του Στέφανου Μιχαήλ

Ερωτευμένος ο γοητευτικός ηθοποιός!

Τον γνωρίσαμε πριν περίπου οκτώ χρόνια μέσα από τη συμμετοχή του στη σειρά «Μπρούσκο» και από τότε τον λατρέψαμε. Ο Στέφανος Μιχαήλ είναι ένας πολλά υποσχόμενος ηθοποιός, αλλά και ένας πολύ γοητευτικός άντρας, που συχνά-πυκνά γίνεται θέμα για τις προσωπικές του σχέσεις.

Για παράδειγμα, την περίοδο που έπαιζε στη σειρά «Τατουάζ» διαρκώς τα media τον ήθελαν σε σχέση με τη συμπρωταγωνίστριά του, Δανάη Παππά, κάτι που οι δυο τους αρνούνταν ότι συνέβαινε. Τώρα, όμως, ο Στέφανος Μιχαήλ φαίνεται ότι είναι πιο ευτυχισμένος από ποτέ.

Ο Κύπριος ηθοποιός, ο οποίος είναι πόλος έλξης για πολλές γυναίκες, πλέον έχει βρει τη νέα του σύντροφο και βιώνει μια πολύ όμορφη περίοδο στη ζωή του. Σύμφωνα με το κυπριακό site, ilovestyle.com, ο πρωταγωνιστής της σειράς «8 Λέξεις» είναι full ερωτευμένος και σε σχέση με πρώην παίκτρια του δεύτερου κύκλου του My Style Rocks. Ο λόγος για τη Νάταλι Κάπερ, η οποία είναι και μαμά ενός μικρού κοριτσιού.

Η νεαρή κοπέλα, που ασχολείται με τον χορό, είναι επίσης κυπριακής καταγωγής, ενώ στο παρελθόν είχε σχέση με τον Δώρο Παναγίδη, ο οποίος έγινε γνωστός μέσα από το reality «Power of Love».

Δες στην παρακάτω gallery τη νέα σύντροφο του Στέφανου Μιχαήλ:

Διάβασε ακόμα: Οι σμιλεμένοι κοιλιακοί της Βανδή μας άφησαν άφωνους στο νέο βίντεο