Μία sexy καλλονή σήμερα η Πωλίνα από το Καφέ της Χαράς

Νατάσσα Σχοινά
Μία sexy καλλονή σήμερα η Πωλίνα από το Καφέ της Χαράς

Η κολλητή της Βάλιας μεγάλωσε και είναι εκρηκτική.

Σαν να ήταν χτες θυμόμαστε όταν πρωτοκυκλοφόρησε το Καφέ της Χαράς. To 2003 ήταν μία χρονιά που έφερε στην Ελληνική τηλεόραση μία από τις σειρές που θα έμεναν για καιρό, με τα επεισόδιά τους να παίζονται καθημερινά για χρόνια. Ο Χάρης Ρώμας και η Άννα Χατζησοφιά είναι ένα δίδυμο που έχει αποδείξει την αξία και την αποτελεσματικότητά του στο να παραδίδει ολοκληρωμένες και επιτυχημένες παραγωγές και η ιστορία του Περίανδρου Πώποτα με τη Χαρά Χάσκα κι όλο το Κολοκοτρωνίτσι ήταν ό,τι ακριβώς ζητούσαμε για τα βράδια μας.

Μέσα από τη σειρά, γνωρίσαμε πάρα πολλούς χαρακτήρες. Ο καθένας τους είχε μία εντελώς ιδιαίτερη προσωπικότητα που έδινε το δικό της στίγμα και χωρίς την οποία πολύ πιθανό να μην είχαμε το Καφέ που έχουμε σήμερα.

Το περίφημο reboot της σειράς έγινε στις 31 Δεκεμβρίου, οπότε και προβλήθηκε το πρώτο επεισόδιο του νέου κύκλου και, βλέποντάς το, συνειδητοποιήσαμε ότι πολλά έχουν αλλάξει. Φυσιολογικό, θα μας πεις, μετά από τόσα χρόνια. Κάποιες αλλαγές εκ των πραγμάτων θα γίνονταν, ωστόσο πάντα θα αναπολούμε συγκεκριμένα πρόσωπα και καταστάσεις από τα αρχικά.




Η Πωλίνα, για παράδειγμα, η κολλητή της Βάλιας. Ήταν ένα πολύ συμπαθητικό κορίτσι, γενικότερα ένας πολύ ευχάριστος χαρακτήρας κάθε φορά που εμφανιζόταν στην οθόνη και το ταλέντο της στην υποκριτική ήταν διάχυτο.

Τον χαρακτήρα υποδύθηκε η Πωλίνα Φιλίππου και, αν δεις πώς είναι σήμερα, δε θα πιστεύεις στα μάτια σου. Η 27χρονη γοητευτική ηθοποιός είναι παντρεμένη με τον αδερφό του Παντελή Παντελίδη, Τριαντάφυλλο «Φίλιο», έχουν αποκτήσει μαζί ένα μωρό και περιμένουν το δεύτερο.