Κατερίνα Καινούργιου: Οι διακοπές και οι σπάνιες φωτογραφίες χωρίς μακιγιάζ

Κατερίνα Καινούργιου: Οι διακοπές και οι σπάνιες φωτογραφίες χωρίς μακιγιάζ

Έχεις δει πρόσφατα την παρουσιάστρια στο πιο natural look της;

Η Κατερίνα Καινούργιου αποτελεί πια ένα από τα πιο γνωστά ονόματα στον χώρο της παρουσίασης. Το 2004 ήταν η χρονιά που ξεκίνησε την καριέρα της με την ανάληψη του ρόλου της ρεπόρτερ στην εκπομπή Χωρίς Ταμπού υπό τα ηνία της Μαρίας Μπεκατώρου. Εκεί ξεχώρισε με αποτέλεσμα το διάστημα 2006-2008 να βρεθεί στην ομάδα του Όμορφος Κόσμος το Πρωί με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Η συνέχεια την ήθελε το 2010 να μεταπηδά στην ξεκαρδιστική εκπομπή Δέστε Τους, όπου βρέθηκε στο πλευρό του Νίκο Μουτσινά και της Μαρίας Ηλιάκη, και, έπειτα, το 2016, να αναλαμβάνει το Φτιάξε καφέ… να στα πω.

Από 2018 την απολαμβάνουμε στον ρόλο της κεντρικής παρουσιάστριας του Ευτυχείτε και φαίνεται ότι αυτή είναι η εκπομπή και η θέση που της ταιριάζει περισσότερο από όλα όσα έχει κάνει το τελευταίο διάστημα.




Η Καινούργιου, φυσικά, είναι και μία πολύ ωραία γυναίκα που εντυπωσιάζει με το παρουσιαστικό της. Είναι ψηλή, με γυμνασμένο και καλλίγραμμο σώμα κι ένα βλέμμα που σε διαπερνά. Όπως οι περισσότερες celebrities, η Κατερίνα επιλέγει συχνά μακιγιάζ για τις εμφανίσεις της και είναι πιο σπάνιες οι φορές που θα τη δούμε στο εντελώς φυσικό της.

Αυτήν τη φορά, όμως, είπε να εκμεταλλευτεί το καλοκαίρι και την ανεβασμένη θερμοκρασία κι ο φωτογραφικό φακός τη «συνέλαβε» σε μία βόλτα με φίλους. Στις λήψεις θα τη δεις χωρίς ίχνος μακιγιάζ, κάτι που συμβαίνει πολύ σπάνια.

Μπες στην παρακάτω gallery για να δεις τις φωτογραφίες.