Καφέ της Χαράς: Το spoiler για τη σειρά που θα σε απογοητεύσει

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Καφέ της Χαράς: Το spoiler για τη σειρά που θα σε απογοητεύσει

Την εξέλιξη αυτή κανείς δεν τη περίμενε

Η επέλαση του κορονοϊού στη χώρα μας επηρέασε πολλά πράγματα και ένα από αυτά ήταν στον επαγγελματικό τομέα. Όχι μόνο σε κάποια επαγγέλματα αλλά στα περισσότερα, συμπεριλαμβανομένου και τον καλλιτεχνικό χώρο, τόσο τραγουδιστές, όσο και ηθοποιούς. Τα γυρίσματα σειρών, εκπομπών και reality σταμάτησαν για ένα χρονικό διάστημα, με κάποια να επιστρέφουν εν τέλει από τη νέα χρονιά. Μέσα σε αυτά ήταν και το Καφέ της Χαράς. Είδαμε το τελευταίο επεισόδιο στις 13 Μαρτίου και κάθε Παρασκευή περιμέναμε με αγωνία τη συνέχεια, μέχρι που μάθαμε πως τα γυρίσματα σταμάτησαν μέχρι νεωτέρας.

Πληγωθήκαμε πολύ, στεναχωρηθήκαμε αρκετά και συνειδητοποιήσαμε πως μάλλον θα κάνουμε αρκετό καιρό να ξαναδούμε την αγαπημένη μας σειρά. Και θυμάσαι καθόλου πως μας άφησε; Βάλια και Μανωλάκης κάνουν πρόβες για το θεατρικό που θα ανεβάσουν στο νέο καφέ της Χαράς που μόλις άνοιξε, και η πρόβα τελειώνει με έναν αυτοσχεδιασμό. Ενώ κανονικά ο Μάνος έπρεπε να δώσει χαστούκι στην Βάλια σαν ρόλος, εκείνος την αρπάζει και τη φιλάει. Και αυτό ήταν το καλύτερο φιλί ever. Ένα φιλί για το οποίο περιμέναμε 15 ολόκληρα χρόνια μέχρι να το δούμε, από τότε που ήταν ακόμη παιδιά και λέγανε πως όταν μεγαλώσουν θα παντρευτούν.

Το φιλί δόθηκε κι εμείς από εκείνη την Παρασκευής της 13ης Μαρτίου περιμένουμε με αγωνία να δούμε τη συνέχεια. Ο covid-19 δυστυχώς είχε άλλα σχέδια και κάπως έτσι μας άφησε με την αγωνία να περιμένουμε. Το Καφέ όμως θα επιστρέψει με τη νέα τηλεοπτική σεζόν κι εκεί θα δούμε όλα όσα μας στέρησε ο κορονοϊός. Τι θα γίνει τελικά με την Βάλια και τον Μάνο μετά το φιλί; Ένα spoiler ήρθε να μας χαλάσει όλα όσα περιμέναμε να δούμε και η απογοήτευσή μας είναι μεγάλη.

Το spoiler έδωσε από εχθές η Ζέτα Δούκα, η οποία ανέβασε στο Instagram της κάποια στόρι από τα νέα γυρίσματα του Καφέ και είδαμε και κάποιους αρραβώνες. Για να σε προλάβουμε και να μη χαρείς άδικα, να σου πούμε πως αυτοί που αρραβωνιάζονται δεν είναι ο Μάνος και η Βάλια, αλλά ο Μάνος με την Αρετή. Ναι κι εμείς απογοητευτήκαμε.