Μπορείς να αναγνωρίσεις την παίκτρια του Greece’s Next Top Model;

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Μπορείς να αναγνωρίσεις την παίκτρια του Greece’s Next Top Model;

Θα σε παραδεχτούμε αν τη βρεις

Το Greece’s Next Top Model έχει γίνει πια αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας κι ένα από τα τηλεοπτικά προγράμματα που βλέπουμε χωρίς ενοχές. Από τις οντισιόν μέχρι το τέλος είναι ό,τι καλύτερο έχουμε δει τα τελευταία χρόνια στην ελληνική τηλεόραση. Η αλήθεια είναι βέβαια πως το βράδυ του τελικού υποφέρουμε λίγο, μιας και προσπαθούμε να μπούμε να ψηφίσουμε κι εν τέλει αντιμετωπίζουμε ένα πεσμένο σύστημα. Το λες και bad karma. Τα κορίτσια που έχουν βγει από το GNTM μας χαρίζουν απίστευτες φωτογραφίες στο Instagram, όμως οι καλύτερες μας είναι οι παιδικές φωτογραφίες τους.

Μπορείς ας πούμε να βρεις ποια παίκτρια του Greece’s Next Top Model είναι το εικονιζόμενο μωράκι; Θα σε βοηθήσουμε βέβαια, γιατί αλλιώς θα πρέπει να μαντέψεις ανάμεσα σε 40 κοπέλες από την πρώτη και δεύτερη σεζόν συνολικά. Λοιπόν είναι από το GNTM 2, είναι από τα κορίτσια που εντυπωσίασε από την πρώτη στιγμή τους κριτές και δεν είναι η Κάτια Ταραμπανκό. Δεν ήταν το golden pass, άρα δεν είναι η Ελευθερία Καρναβά, ήταν όμως από τις αγαπημένες τους παίκτριες και είχε και εξαιρετική απόδοση κατά τη διάρκεια διεξαγωγής του παιχνιδιού. Δεν θα σου πούμε πότε έφυγε, γιατί θα καταλάβεις αμέσως ποια είναι, ήταν όμως μέσα στις top 8. Αν προσπαθήσεις να θυμηθείς ίσως και να τη βρεις με τα στοιχεία αυτά.

Αν η μνήμη σου δεν σε βοηθά πολύ, τότε μπορείς να παρατηρήσεις λίγο τη φωτογραφία και το σίγουρο είναι πως θα την ανακαλύψεις. Μήπως ήρθε η ώρα της μεγάλης αποκάλυψης; Έχεις κάνει τις απαραίτητες υποθέσεις για να τη βρεις; Αν ναι, θα σε βοηθήσουμε ακόμη λίγο και θα σου πούμε πως έφτασε μέχρι και την τετράδα. Μήπως τώρα είσαι πιο κοντά; Οι επιλογές σου αφού δεν είναι η Κάτια είναι ανάμεσα στις Άννα-Μαρία, Κέισι και Μαρία Μιχαλοπούλου.

Μπες στη gallery που ακολουθεί και δες ποια είναι.