Μαρία Μιχαλοπούλου: Έξαλλη η παίκτρια του GNTM, το ξέσπασμα στο Instagram

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Μαρία Μιχαλοπούλου: Έξαλλη η παίκτρια του GNTM, το ξέσπασμα στο Instagram

Τι της συνέβη;

Την Μαρία Μιχαλοπούλου τη γνωρίσαμε πέρυσι τον Σεπτέμβριο στις οντισιόν του Greece’s Next Top Model. Ένα κορίτσι διαφορετικό από όλα όσα είχαμε δει μέχρι εκείνη τη στιγμή, αφού δεν περίμενες με τίποτα το πάθος και την θέληση που έκρυβε το κορίτσι αυτό μέσα του. Μεγάλωσε στο χωριό της και η δουλειά της ήταν να βοηθά τον μπαμπά και τα αδέρφια της με τις αγροτικές δουλειές, ενώ πουλούσε και μήλα στη λαϊκή. Το όνειρό της ήταν να γίνει μοντέλο και αυτό πραγματοποιήθηκε και με το παραπάνω αν σκεφτείς την εξέλιξή της από πέρυσι τον Σεπτέμβρη μέχρι και σήμερα.

Η «αγρότισσα» του Greece’s Next Top Model έχει διαγράψει μέχρι στιγμής μια καταπληκτική πορεία, ειδικά αν σκεφτείς το πως την αντιμετώπιζαν αρκετά κορίτσια μέσα στο σπίτι. Κι όμως η Μαρία τους έβαλε τα γυαλιά. Όχι μόνο τερμάτισε τέταρτη στον διαγωνισμό (μια απίστευτα καλή θέση για την απειρία της), αλλά από τότε που βγήκε από το παιχνίδι έχει κάνει και αρκετές δουλειές. Την έχουμε δει να φωτογραφίζεται σε μαντρί, την έχουμε δει να φωτογραφίζεται με νυφικό, την έχουμε δει και πιο sexy, την έχουμε δει και topless. Το αποτέλεσμα είναι πάντα ένα. Πάντα καταφέρνει να μας αφήσει με το στόμα ανοιχτό με το αποτέλεσμά της και γι’ αυτό αν μη τι άλλο της αξίζει χειροκρότημα.

Κι ενώ η Μαρία είναι ένα πολύ ευχάριστο κορίτσι με χιούμορ, τα stories της στο Instagram μας άγχωσαν κάπως. Είναι κυριολεκτικά έξαλλη και η αιτία είναι διάφοροι haters που φαίνεται να έχουν στραφεί εναντίον της κάνοντας της επίθεση χωρίς λόγο κατά την ταπεινή μας άποψη. Όπως θα θυμάσαι και από τις οντισιόν, η Μαρία έχει έναν πιο περίεργο σωματότυπο, είναι αρκετά στεγνή και αυτό πολλές φορές μπερδεύει τον κόσμο.



Το τελευταίο διάστημα της σχολιάζουν συχνά για το πόσο αδύνατη είναι, τη χαρακτηρίζουν ανορεξική, και της λένε πως προωθεί ανορεκτικά πρότυπα.



Και κάπου εδώ το ποτήρι για την Μαρία ξεχείλισε, η οποία έγινε έξαλλη και με ένα ξέσπασμα στα stories της στο Instagram έδωσε τις απαντήσεις της κι έκλεισε τα στόματα των haters.