Η Σίσσυ Χρηστίδου ποζάρει με μίνι φόρεμα και είναι πιο αδυνατισμένη από ποτέ

Η Σίσσυ Χρηστίδου ποζάρει με μίνι φόρεμα και είναι πιο αδυνατισμένη από ποτέ

Είναι μια κούκλα

Η Σίσσυ Χρηστίδου είναι μία από τις παρουσιάστριες της ελληνικής showbiz που συμπαθούμε και «πάμε» πάρα πολύ. Είναι από τα κορίτσια αυτά που δεν διστάζουν να τσαλακωθούν και να αυτοσαρκαστούν. Έχει γίνει ουκ ολίγες φορές έρμαιο των haters στα social media για τα περιττά κιλά της, όμως πάντα τους απαντά όπως πρέπει χωρίς να μασάει τα λόγια της. Η παρουσιάστρια ανανεώνει συνεχώς το Instagram account της και οι φωτογραφίες που βλέπουμε πολλές φορές μας εντυπωσιάζουν και μας αφήνουν άφωνες.

Την απολαμβάνουμε τα Σαββατοκύριακα στην εκπομπή που παρουσιάζει και πάντα ζηλεύουμε απίστευτα όλα τα φορέματα που φορά. Είναι λες και με κάποιον τρόπο βρίσκεται μέσα στο μυαλό μας και διαβάζει τη σκέψη μας, όταν αναρωτιόμαστε «τι φοράμε πάλι αύριο στη δουλειά»; Αυτή τη φορά βέβαια δεν είναι μόνο το φόρεμα της αυτό που μας εντυπωσίασε. Η παρουσιάστρια έχει αδυνατίσει πολύ και αυτό το βλέπουμε μέρα με τη μέρα όλο και πιο πολύ.

Στη χθεσινή εκπομπή μάλιστα φορούσε ένα λευκό φόρεμα όχι μίνι, αλλά ούτε και πολύ μακρύ, με μπλε λεπτομέρειες, το οποίο άφηνε ακάλυπτα και τα καλλίγραμμα πόδια της. Το φόρεμα της μας έβγαλε ένα πολύ καλοκαιρινό feeling και με βεβαιότητα θα λέγαμε πως της πήγαινε πάρα πολύ.

Δες τη στο βίντεο που ακολουθεί και θα δεις πως σίγουρα θα συμφωνήσεις.