Ξέφρενο πάρτι σε γιοτ για τον Leonardo DiCaprio και δεν φαντάζεσαι την αιτία

Πατούλια Κατερίνα
Ξέφρενο πάρτι σε γιοτ για τον Leonardo DiCaprio και δεν φαντάζεσαι την αιτία

Οι φωτογραφίες κάνουν τον γύρο του διαδικτύου

Τα πράγματα είναι απλά: ΟLeonardo DiCaprio είναι 45 και τα τελευταία τρία περίπου χρόνια είναι και πιο ερωτευμένος από ποτέ.

Και δεν είναι κάτι που υποθέτουμε πια, αλλά τα γεγονότα μιλούν από μόνα τους. Θυμάσαι που ο Leo οργάνωνε πάντα τα πιο ξέφρενα πάρτι σε γιοτ με καυτά μοντέλα; Ε ξέχνα τα! Γιατί φέτος το πάρτι έγινε μεν στο γιοτ αλλά άλλη ήταν η αφορμή.

Ο 45χρονος ήθελε απλά να ευχαριστήσει την 23χρονη αγαπημένη του Camila Morrone για τα γενέθλιά της και συγκέντρωσε τους πιο καλούς του φίλους, έβαλε και μάσκα προστατευτική, έστησε και ένα κόνσεπτ άγριας δύσης με καπέλα και στολές καουμπόι και διασκέδασε όπως ποτέ.

Στην παρέα για τα γενέθλια της πιτσιρίκας Morrone ήταν και η ηθοποιός Nina Dobrev και oι επίσης ηθοποιοί Kevin Connolly και Luas Haas ενώ το βαρκάκι του Leo ήταν μήκους 43 μέτρων και έφυγε από το Malibu στις 11 το πρωί για να επιστέψει στην ακτή γύρω στις 4.30 το απόγευμα.

Μοrrone και Dicaprio είναι μαζί από τον Δεκέμβριο του 2017 και τον Φεβρουάριο εμφανίστηκαν μαζί στα Oscars κάτι που ο βραβευμένος ηθοποιός είχε να κάνει από το 2005, όταν εμφανίστηκε με την Gisele Bundchen.



Για την ιστορία, ο Leo δεν είχε ποτέ κοπέλα ηλικίας μεγαλύτερη των 25 ετών. Camila έχεις απλά δύο χρόνια ακόμα!