15 φορές που η Τόνια Σωτηροπούλου πόζαρε με μαγιό και της δώσαμε το like μας

15 φορές που η Τόνια Σωτηροπούλου πόζαρε με μαγιό και της δώσαμε το like μας

Αυτό το κορίτσι είναι εκθαμβωτικό σε κάθε φωτογραφία.

Στα λαμπερά κορίτσια της Ελληνικής showbiz δεν μπορείς να μην εντάξεις και την Τόνια Σωτηροπούλου. Πρόκειται κατά γενική ομολογία για μία από τις πιο εντυπωσιακές υπάρξεις που μπορεί να έχουμε συνηθίσει στη χώρα μας, όμως, έχει γίνει ευρέος γνωστή για τις υποκριτικές της ικανότητες. Μία συμμετοχή σε ταινία του James Bond φυσικά και δε θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη, αφού άλλες κοπέλες χρόνια ονειρεύονται τον ρόλο και ποτέ δεν τους δίνεται τέτοια ευκαιρία. Ακόμα κι αν η διάρκεια φαντάζει πολύ μικρή.




Η Τόνια, ωστόσο, κατάφερε να μαγέψει τους παραγωγούς και να βρεθεί στο πλευρό του Daniel Craig. Η γοητεία της ήταν πάντα εμφανής. Πανέμορφη, μεσογειακή γυναίκα με λεπτομέρειες που φέρνουν σε πιο εξωτικές προδιαγραφές. Όσον αφορά στο κορμί της, αυτό που εύκολα μπορείς να πεις είναι ότι μιλάμε για απίστευτες αναλογίες που δεν αφήνουν κάποιον ασυγκίνητο.

Όλα αυτά τα χρόνια που η ηθοποιός βρίσκεται στα φώτα της δημοσιότητας έχει ανεβάσει πολλές φωτογραφίες στο Instagram με μαγιό, στις οποίες έχουμε δει το συγκλονιστικό της κορμί. Μπικίνι, ολόσωμο, ό,τι και να φορέσει ξέρεις ότι πρόκειται να το αποθεώσει. Η Τόνια φοράει το μαγιό κι όχι το μαγιό την Τόνια.

Μπες, λοιπόν, στην παρακάτω gallery για να δεις τις ωραιότερες φωτογραφίες της με μαγιό από το προφίλ της.