Charlotte: Φρενίτιδα στα social media με την ομοιότητα της με άλλο βασιλικό μέλος

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Charlotte: Φρενίτιδα στα social media με την ομοιότητα της με άλλο βασιλικό μέλος

 Εσένα ποια σου θυμίζει;

Η βασιλική οικογένεια κυκλοφόρησε μια σειρά από νέες φωτογραφίες για να γιορτάσουν τη γιορτή του πατέρα, αλλά και τα γενέθλια του πρίγκιπα William. Ο Louis φυσικά έκλεψε την παράσταση αφού ήταν σαν να έβλεπες τον George σε δύο διαφορετικές ηλικίες, όμως δεν ήταν ο μόνος που τράβηξε τα βλέμματα. Οι fans επεσήμαναν την εντυπωσιακή ομοιότητα της πριγκίπισσας Charlotte με ένα άλλο μέλος της βασιλικής οικογένειας.

Ο πρίγκιπας William ανέβασε στο Instagram του Kensington μια σειρά φωτογραφιών που περιβάλλεται από την οικογένειά του, την Κυριακή που μας πέρασε, που τόσο συμπτωματικά ήταν τα γενέθλιά του, μαζί με την γιορτή του πατέρα. Τα στιγμιότυπα που ανέβηκαν στα social media του Kensington Royal δείχνουν τον δούκα του Cambridge αγκαλιά με τον πρίγκιπα Κάρολο, καθώς και φωτογραφίες που το δείχνουν να κυλιέται στο γρασίδι με τα τρία του παιδιά. Μία από τις αξιολάτρευτες εικόνες, που τραβήχτηκε από τη δούκισσα του Cambridge δείχνει τον William να κάθεται σε μια κούνια, με τα παιδιά τους, πρίγκιπα Louis στην αγκαλιά του, και τους Charlotte και George να στέκονται δίπλα του.

Η φωτογραφία έχει ήδη συγκεντρώσει πάνω από δύο εκατομμύρια likes στο Instagram, ενω και τα σχόλια από τους φαν δεν ήταν λίγα. Αρκετοί μάλιστα ήταν αυτοί που έπαθαν κάποιου είδους φρενίτιδα όταν παρατήρησαν την ομοιότητα της Charlotte με την... πριγκίπισσα Diana. Εμάς περισσότερο την Ελισάβετ μας θύμισε, όμως οι fans πραγματικά έπαθαν πλάκα με αυτό που είδαν.

Δημοσιεύοντας κομμένες εικόνες της Charlotte δίπλα-δίπλα με φωτογραφίες της πριγκίπισσας Diana σε παρόμοια ηλικία, έγραψαν: «Η Charlotte μοιάζει με τη Diana εδώ».

Ένα δεύτερο σχόλιο στην ανάρτηση στο Twitter έλεγε: «Η έκφραση της πριγκίπισσας Charlotte μοιάζει με την εικόνα της γιαγιάς της, της Diana». Ένας άλλος σχολίασε στο Instagram: «Είμαι μόνο εγώ ή και κάποιος άλλος μπορεί να δει την ομοιότητα στη πριγκίπισσα Charlotte με τη Diana; Αυτό το χαμόγελο».

Αρκετοί ήταν αυτοί που συμφώνησαν με ένα ακόμη σχόλιο να αναφέρει: «Ναι, η ομοιότητα είναι εκεί, είναι στο χαμόγελο του πρίγκιπα William και τώρα είναι στο χαμόγελο της Charlotte».

Δες τις φωτογραφίες στη gallery, και πες μας εσύ με ποιον πιστεύεις πως μοιάζει τελικά;