Η Kim Kardashian σχεδόν εξαφάνισε τη μέση της, και πραγματικά τρομάξαμε

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Kim Kardashian σχεδόν εξαφάνισε τη μέση της, και πραγματικά τρομάξαμε

Δεν είναι κάπως ανησυχητικό αυτό;

Η Kim Kardashian είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ονόματα στον χώρο της showbiz και τα τελευταία χρόνια η οικογένειά τους γίνεται όλο και πιο διάσημη και ισχυρή. Η reality star που άρχισε να γίνεται γνωστή λίγο μετά την κυκλοφορία του ροζ βίντεο που είχε τραβήξει με τον τότε σύντροφό της, σήμερα είναι μία από τις πιο ακριβοπληρωμένες celebrities, ενώ τα χρήματα που παίρνει για κάθε της post στο Instagram, αγγίζουν τα όρια της παραφροσύνης. Κάθε της φωτογραφία στα social συγκεντρώνει πάνω από ένα εκατομμύριο likes, ενώ είναι άπειρες οι φορές που την έχουμε δει να ποζάρει και κάπως πιο kinky.

Και τι εννοούμε λέγοντας kinky; Εννοούμε topless φωτογραφίες, φωτογραφίες με σχεδόν ανύπαρκτα μπικίνι κ.ο.κ. Πόσες φορές δεν έχει ανεβάσει η Kim φωτό κι έχει «ρίξει» το Instagram με τις πόζες της; Ωστόσο, η τελευταία της ανάρτηση μας άγχωσε κάπως, για να μην σου πούμε πως μας τρομοκράτησε. Η 39χρονη reality star ανέβασε πριν από κάποιες ώρες ένα βίντεο στο account της, στο οποίο είχε σχεδόν εξαφανίσει τη μέση της. Οκ, μπορεί κάπως να σου ακούγεται αυτό, όμως εννοούμε την κάθε λέξη, γιατί όπως θα δεις και μόνη σου η μέση της σχεδόν δεν υπάρχει. Και όσο να πεις είναι κάπως τρομακτικό το αποτέλεσμα αυτό.

Το βίντεο αυτό το είχε βγάλει η Kim Kardashian πέρυσι στο Met Gala φορώντας τον εν λόγω κορσέ για το Camp look που ήταν το θέμα του gala. Το total look της ήταν ομολογουμένως φανταστικό, σαν γοργόνα που βγήκε μόλις από τη θάλασσα, όμως ακόμη και σήμερα αναρωτιόμαστε πως στο καλό ανέπνεε φορώντας αυτό το πράγμα. Τη βλέπουμε και νιώθουμε ήδη ζαλισμένες και τη γη να χάνεται κάτω από τα πόδια μας. Ωστόσο θα είμαστε ειλικρινείς, ίσως το πρότυπο αυτό που προβάλει να μην είναι και τόσο υγιές.

Ακόμη και αν δεν έχεις τόσο αδύνατη μέση, δεν σημαίνει πως δεν είσαι όμορφη. Άλλωστε αυτές οι celebs έφεραν στη μόδα το κορμί με τις πλούσιες καμπύλες.

Δες το βίντεο της παρακάτω και θα καταλάβεις την «υπερβολή».