Ο Γιώργος του MasterChef 4 «κάρφωσε» πώς ξεκίνησε η κόντρα με την Κατερίνα

Πατούλια Κατερίνα
Ο Γιώργος του MasterChef 4 «κάρφωσε» πώς ξεκίνησε η κόντρα με την Κατερίνα

Ο Γιώργος Λασκαρίδης ήταν ένα από τα μεγάλα φαβορί του φετινού MasterChef αλλά δεν κατάφερε ούτε να κερδίσει το silver έπαθλο, ούτε και να φτάσει στον τελικό του ριάλιτι μαγειρικής.

Μιλώντας στο Tv Έθνος, ο Λασκαρίδης αποκάλυψε τα πάντα σχετικά με την εκρηκτική του σχέση με το είδωλο του ριάλιτι, την Κατερίνα Λένη και επιτέλους μάθαμε και πώς ξεκίνησε αυτή η κόντρα που δεν άφησε κανέναν από τους δύο μάγειρες να διακριθεί γι' αυτό που μπήκε στο παιχνίδι, τις μαγειρικές του ικανότητες.

Ο Γιώργος αποκάλυψε λοιπόν πως δεν έχει μιλήσει με την Κατερίνα μετά το παιχνίδι, κι ούτε το σκοπεύει και σίγουρα η Λένη είναι ένα πρόσωπο που δεν θα συνεργαζόταν ποτέ μαζί του.

Στο αν η Κατερίνα τον έχει στοχοποιήσει, ο Γιώργος δεν μάσησε τα λόγια του και τόνισε:

«Πιστεύω ότι η Κατερίνα είναι μία πολύ έξυπνη γυναίκα, πολύ χειριστική και πιστεύω ότι ο λόγος που με είχε στοχοποιήσει ήταν γιατί ήταν ο μόνος τρόπος να αναδειχθεί από το παιχνίδι, αφού μαγειρικά δεν μπορούσε να φτάσει ψηλά. Με στοχοποίησε πολύ νωρίς στο παιχνίδι, στη συνέχεια έλεγε στους πάντες ότι είναι άχρηστοι και τους κακολογούσε, ενώ έλεγε πολλά πράγματα πίσω από την πλάτη μου. Πιστεύω ότι όση αξία πήρε από το να με κατηγορεί και ν’ ασχολείται μαζί μου ήταν αρκετή, δεν θέλω να της δώσω άλλο σημασία, δεν θέλω ν’ ασχοληθώ άλλο μαζί της».

Κι επειδή όλοι θέλουμε να μάθουμε τι ακριβώς έγινε και ξεκίνησε αυτή η ατέλειωτη κόντρα Κατερίνας Γιώργου, ο Λασκαρίδης αποκαλύπτει!