Είναι αυτό το σώμα της Khloe με μαγιό ή κάποιο photoshop μας κάνει πλάκα

5 SHARES

Μιλάμε για μεταμόρφωση της 35χρονης Khloe

Το όνειρό της έγινε πια πραγματικότητα. H Khloe Kardashian μετά την συλλογή από jean παντελόνια και αθλητικά είδη απέκτησε την δική της συλλογή από μαγιό.

Η συνεργασία της 35χρονης κόρης της Kris Jenner και του Robert Kardashian, λανσαρίστηκε μόλις σήμερα και για τις ανάγκες της η  ΚοΚο πόζαρε με ολόσωμο μαγιό κι ένα κορμί που πραγματικά απορούμε αν μας κάνει κάποια πλάκα, αν είναι προίόν photoshop ή αν απλά πρέπει να πούμε ένα μεγάλο και δυνατό Μπράβο στην μικρότερη εκ των Kourtney Και Kim που ποιος θα το φανταζόταν πριν δέκα χρόνια πως θα κατάφερνε να τις ξεπεράσει.

Η Khloe Πάντως δεν έχει αρνηθεί πως μετά την γέννηση της κόρης της το 2018, έχει καταφέρει να χάσει 25 ολόκληρα κιλά, Και το βάρος της κυμαίνεται στα 63 με 68 κιλά. 

Η 35χρονη πάντως εκτός από το σώμα της που έχει πραγματικά μεταμορφώσει, δέχεται έντονη κριτική και για το πρόσωπό της και τις υποτιθέμενες αλλαγές που έχει κάνει, ειδικά μάλιστα την μεγάλη αλλαγή στην μύτη της. 

Και μαζί με όλα αυτά, η Koko πρέπει να εξηγεί και ποια είναι η σχέση της με τον Tristan Thompson, τον πατέρα της κόρης της, με τον οποίο πέρασε μαζί την καραντίνα. 

5 SHARES
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ