Τηλεοπτικά ζευγάρια σε άγριο καβγά και δεν φαντάζεσαι την αιτία

Τηλεοπτικά ζευγάρια σε άγριο καβγά και δεν φαντάζεσαι την αιτία

Ακόμα δεν ξεκίνησε η εκπομπή, έχουμε εντάσεις

Περιμένουμε πώς και πώς την πρεμιέρα του πρωινού προγράμματος του Open για το καλοκαίρι και μετά την λήξη του «Ευτυχείτε» για τη φετινή σεζόν. Η Κατερίνα Καινούργιου μάλιστα, που συνεργάζεται με τον Γρηγόρη Γκουντάρα και ο οποίος είναι ένας από τα δύο ζευγάρια, ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Να το πούμε και επίσημα Γρηγόρη μαζί με την Νάταλι θα κάνετε το καλοκαιρινό και μαζί σας θα είναι και η Ελένη Χατζίδου με τον Ετεοκλή Παύλου μια ωραία παρέα. Θα είστε φανταστικοί. Εσύ θα είσαι φανταστικός, εσύ θα είσαι φανταστικός… Μην τυχόν και μου συγχύσετε το καλοκαίρι τον Γρηγόρη, μην μου τον κουράσετε».

Τάδε έφη Καινούργιου και τα σχόλια της δεν ήταν καθόλου μα καθόλου τυχαία. Βλέπεις το πρωινό ρεπορτάζ του Happy Day, ανέφερε πως Ελένη Χατζίδου και Γρηγόρης Γκουντάρας είναι ήδη στα μαχαίρια. Δίπλα τους έχει ο καθένας το ταίρι του, η Ελένη τον Ετεοκλή Παύλου και ο Γρηγόρης την Νάταλι Κάκκαβα.

Αυτή η τετράδα, είναι και αυτή που θα δούμε τηλεοπτικά το καλοκαιράκι και όπως ανέφερε η Τίνα Μεσσαροπούλου, ο καυγάς των ζευγαριών ήταν μεγάλος:



«Τσακώθηκαν πάρα πολύ άσχημα και λέμε πάρα πολύ άσχημα. Όλα ξεκίνησαν στις αρχές της εβδομάδας όταν είχε προγραμματιστεί η φωτογράφηση για την εκπομπή που πρόκειται να κάνουν, έφτασαν τα ζευγάρια αλλά εκεί για έναν λόγο που ξέρουμε πυροδοτήθηκε πάρα πολύ το κλίμα Ο λόγος ήταν η ατάκα του ενός, όταν σε ερώτηση δημοσιογράφου για το ποιος θα είναι πρώτο όνομα, εκείνος υπονόησε τον εαυτό του. Αυτό ήταν αρκετό ώστε να στηθεί καβγάς. Η γραμμή από το κανάλι είναι ότι όλοι θα έχουν τον ίδιο ρόλο στην εκπομπή».