Τανιμανίδης για Μπόμπα: «Η Χριστίνα πήρε φήμη όταν με παντρεύτηκε αλλά...»

Τανιμανίδης για Μπόμπα: «Η Χριστίνα πήρε φήμη όταν με παντρεύτηκε αλλά...»

Τέτοιες ατάκες δεν τις περιμέναμε από τον Τανιμανίδη

Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν ο Σάκης Τανιμανίδης ο οποίος μίλησε και για την δουλειά του ως παρουσιαστής αλλά για την αγαπημένη του Χριστίνα Μπόμπα.

Μιλώντας για το Survivor ο Σάκης αποκάλυψε πως αρχικά σκεφτόταν να μην κάνει το εν λόγω ριάλιτι επιβίωσης και εξήγησε:

«Δεν ήμουν σίγουρος ότι ο ρόλος του παρουσιαστή κι όχι του δημιουργού θα μου ταιριάξει, ευτυχώς ο Ατζούν και η παραγωγή με έπεισαν να το κάνω το Survivor. Στο Survivor κατάλαβα πως μου ταιριάζει η φύση και η περιπέτεια και έπειτα κατάλαβα πως σε ένα τέτοιο παιχνίδι, πρέπει ο παρουσιαστής να εκφράζει πάντα τον τηλεθεατή».

Όσο για το Big Brother, ο Σάκης δεν θα έκανε ποτέ το εν λόγω ριάλιτι εξηγώντας πως σαν παρουσιαστής θεωρεί πως δεν του ταιριάζει.



Όσον αφορά τα δημοσιεύματα που ήθελαν το ζευγάρι να μην έχει νοσήσει από τον κορονοϊό, ο Σάκης εξήγησε:

«Φυσικά και δεν ήταν ωραίο να γράφεται κάτι τέτοιο αλλά ποτέ δεν απαντάμε σε δημοσιεύματα, απλά αδιαφορώ και δεν με νοιάζει αυτός που γράφει και θέλει να επιβάλλει την άποψή του σε μένα. Έχω εμπειρία με τα αρνητικά σχόλια, έχω επιλέξει να εκτίθεμαι, είναι λογικό και πρέπει να περιμένεις τα σχόλια και θετικά και αρνητικά».

Κι ύστερα, η κουβέντα πήγε και στην Χριστίνα Μπόμπα, με την οποία ο Τανιμανίδης είναι παντρεμένος από τον Σεπτέμβριο του 2018. Ο Σάκης είπε ατάκες -φωτιά για την σέση με την παρουσιάστρια πια και στήριξε με τον πιο απίθανο τρόπο, την απόφαση της Χριστίνας να περάσει μπροστά από το γυαλί.

«Η Χριστίνα είναι πιο ευαίσθητη, είχαμε πολλά χρόνια τη συζήτηση για το αν πρέπει να βγει στην τηλεόραση, είχε πάντα πολλές προτάσεις και ήρθε το Voice. Αδικήθηκε πολύ γιατί έγραψαν πόσο κακή είναι, χωρίς καν να έχει βγει μπροστά στην κάμερα, είχε τα κότσια και το θάρρος να το κάνει, είναι αξιοθαύμαστο και σίγουρα χρειάζεται βελτίωση».



Κι εκεί, ήρθε ακόμα μια ατάκα που αφορά στον γάμο του ζευγαριού: