Chrissy Teigen: Η πρώτη σέξι εμφάνιση μετά την επέμβαση στο στήθος

Chrissy Teigen: Η πρώτη σέξι εμφάνιση μετά την επέμβαση στο στήθος

Μετά την αφαίρεση εμφυτευμάτων, έτσι είναι το στήθος της

Στα τέλη Μαΐου, η Chrissy Teigen, το πάλαι ποτέ μοντέλο, σύζυγος του John Legend και μαμά δύο παιδιών, αποκάλυψε πως ετοιμαζόταν να κάνει χειρουργείο για την αφαίρεση των ενθεμάτων σιλικόνης που είχε βάλει σε νεαρή ηλικία.

Τότε είχε επικριθεί γιατί είχε δείξει σε βίντεο πόσο δύσκολο είναι το τεστ για τον κορονοϊό, απαραίτητο για να μπει στο χειρουργείο και είχε αποκαλύψει σχετικά:

«Δημοσίευσα από το βίντεο στο Twitter γιατί θα χειρουργηθώ, πολλοί είναι αρκετά περίεργοι οποότε θα το πω, θα βγάλω την σιλικόνη από το στήθος μου, ήταν καλά αυτά τα χρόνια αλλά αυτό έχει τελειώσει, θέλω να κουμπώνω τα φορέματά μου με ευκολία.
Μην ανησυχείτε για μένα, είναι όλα καλά, θα εξακολουθώ να έχω στήθος, αλλά θα είναι μόνο λίπος, που αυτό θα έπρεπε να είναι εξαρχής, ένα μαγικό σακουλάκι λίπους».

Η Teigen είχε παραδεχτεί πριν μερικούς μήνες πως ήθελε να αφαιρέσει τη σιλικόνη, μιας και η πρώτη επέμβαση που είχε κάνει όταν ήταν μόλις 20 ετών θα έπρεπε να επαναλαμβάνεται κάθε δέκα χρόνια. Κι επειδή πέρασαν ήδη δύο εβδομάδες από το χειρουργείο, η Teigen, με μικρότερο μεν στήθος αλλά μεγάλη αυτοπεποίθηση, φόρεσε μια σέξι ολόσωμη φόρμα και μας έδειξε πως είναι το ντεκολτέ της σήμερα.



Το μοντέλο μαζί με τον σύζυγό της, τον 41χρονο John Legend Που φέτος πήρε τον τίτλο του πιο σέξι εν ζωή άντρα στον πλανήτη, εξήγησε πως όλα είναι καλά και πως βρίσκεται ακόμα στην αποθεραπεία.