Στα χνάρια του GNTM και το My Style Rocks: Οι μεγάλες αλλαγές

Στα χνάρια του GNTM και το My Style Rocks: Οι μεγάλες αλλαγές

Ριζικές αλλαγές στο ριάλιτι μόδας

To My Style Rocks ήταν ένας από τους μεγάλους ηττημένους της φετινής τηλεοπτικής σεζόν.

Ενώ το σόου ξεκίνησε με μεγάλες προσδοκίες και με την ανανεωμένη κριτική επιτροπή, η οποία ενισχύθηκε με την Έλενα Χριστοπούλου, που άφησε το GNTM, αλλά και τον Λάκη Γαβαλά, ο κορονοϊός έβαλε τέλος στα γυρίσματα του ριάλιτι μόδας κακήν κακώς.

Σε συνδυασμό με τις χαμηλές πτήσεις που έκαναν τα νούμερα τηλεθέασης και την γενικότερη τηλεοπτική αβεβαιότητα, ο ΣΚΑΙ πήρε την απόφαση τουλάχιστον για φέτος, να μην συνεχιστούν τα γυρίσματα του σόου που είχε ως κεντρική παρουσιάστρια την Κατερίνα Στικούδη.

Μόλις σήμερα λοιπόν, το Happy Day και η Τίνα Μεσσαροπούλου αποκάλυψαν τις μεγάλες αλλαγές που θα γίνουν στο My Style Rocks τη νέα σεζόν, αλλαγές που δείχνουν πως το ριάλιτι οδεύει στα χνάρια του GNTM.



Και τι εννοούμε. Το My Style Rocks ξεκινούσε αργά τα γυρίσματά του και η τηλεοπτική προβολή ήταν πάντα με μια εβδομάδα καθυστέρηση σε σχέση με τα γυρίσματα.

Αυτή τη φορά όμως τα πράγματα θα αλλάξουν. Με την απειλή ενός νέου Lockdown και καραντίνας, ο ΣΚΑΙ εξετάζει το ενδεχόμενο τα γυρίσματα του My Style να ξεκινήσουν μέσα στον Αύγουστο. Οι υπεύθυνοι θέλουν να μπορούν να έχουν έναν όγκο γυρισμένων επεισοδίων που θα εξασφαλίσει πως δε θα ξεμείνουν από επεισόδια ακόμα κι αν χρειαστεί να σταματήσουν ή να διακοπούν τα γυρίσματα για κάποιες ημέρες.

Και δεν είναι μόνο αυτή η μεγάλη αλλαγή