H τεράστια γκάφα της Meghan Markle και η ντροπή του Harry

H τεράστια γκάφα της Meghan Markle και η ντροπή του Harry

Τι είχε συμβεί με την εγκυμοσύνη της; 

Και ενώ η Meghan με τον Harry συνεχίζουν να ζουν το όνειρο, δηλαδή της ελευθερίας και της… πρωτοβουλίας μακριά από την κριτική και την πίεση της Μεγάλης Βρετανίας, με τα χρήματα βέβαια της Βασιλικής Οικογένειας, όλο και περισσότερες πληροφορίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας από την εποχή που το ζευγάρι ήταν ακόμα ενεργό μέλος της Royal Family.

Συγκεκριμένα, απόσπασμα βιβλίου για το ζεύγος, ασχολείται με την εγκυμοσύνη της Meghan και κυρίως με τη στιγμή που αποφάσισε να την ανακοινώσει. «Η Meghan έκανε μία μεγάλη γκάφα με την εγκυμοσύνη της, καθώς επέλεξε να την ανακοινώσει την ημέρα του γάμου της πριγκίπισσας Ευγενίας. Κάτι που φυσικά έκανε έξαλλες τόσο την πριγκίπισσα όσο και την μητέρα της Sarah Ferguson», αναφέρει το απόσπασμα.

Όπως είναι φυσικό, έκτοτε μπήκε στην μαύρη λίστα, και όχι άδικα, μιας και δεν υπάρχει τίποτα πιο… προβοκατόρικο από το να κλέβεις τα φώτα από μία νύφη και μάλιστα ηθελημένα.

Μάλιστα, έξαλλο έγινε και το Παλάτι, αλλά και ο πρίγκιπας Harry, ο οποίος δεν είχε ιδέα ότι η σύζυγός του θα έκανε μία τέτοια ανακοίνωση, και ένιωσε μεγάλη ντροπή.

Και επαναλαμβάνουμε: Δεν κλέβεις ποτέ την παράσταση από τη νύφη. Τελεία!