Γιατί η Ελένη Μενεγάκη τελειώνει τις εκπομπές της στον Alpha μεσοβδόμαδα;

Πατούλια Κατερίνα
Γιατί η Ελένη Μενεγάκη τελειώνει τις εκπομπές της στον Alpha μεσοβδόμαδα;

Αύριο μας αποχαιρετά τηλεοπτικά η Ελένη

Αύριο, 1 Ιούλη ετοιμαζόμαστε να πούμε το μεγάλο τηλεοπτικό αντίο στην Ελένη Μενεγάκη, μετά από 29 ολόκληρα χρόνια συνεχούς παρουσίας στην μικρή οθόνη. Η Ελένη πέρασε πολλές ώρες με τους συνεργάτες της στο μοντάζ, για να βρει στιγμές από την τηλεοπτική της πορεία που θέλει να ξαναθυμηθεί.

Η παρουσιάστρια, είχε φροντίσει ανήμερα της γιορτής της, στις 21 Μαΐου 2020, να μιλήσει για την μεγάλη της απόφαση να απέχει τουλάχιστον του χρόνου από την μικρή οθόνη, ενώ μίλησε και για το τέλος της συνεργασίας της με τον Alpha.

«Φτάσαμε σήμερα μετά από 15 χρόνια εδώ στον Alpha, να πρέπει να σας στείλω από νωρίς την αγάπη που έχω μέσα μου για εσάς και για τα πολύ όμορφα χρόνια, καταστάσεις και στιγμές που ζήσαμε όλοι μαζί. Από πέρυσι λοιπόν έχω πάρει μια απόφαση, αυτή η χρονιά μου στον Alpha να είναι η τελευταία. Όλη τη φετινή σεζόν, αφού ενημέρωσα το κανάλι το οποίο αγαπώ, το αμέσως επόμενο κομμάτι που πραγματικά μου δημιουργούσε μια ταχυπαλμία ήταν η στιγμή που θα σας το πω εγώ, γιατί όλα αυτά τα χρόνια που με ξέρετε, ξέρετε ότι εγώ είμαι αυτή που σας λέω αυτά που αφορούν εμένα.

Το είχα βάλει στο μυαλό μου ότι στην γιορτή μου θα σας τα πω αυτά. Γιατί αυτή είναι η προσωπική μου μέρα και ποτέ στην ζωή δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί από τη μια στιγμή στην άλλη. Δεν θα με δείτε κάπου την επόμενη σεζόν, γιατί είναι μια ευκαιρία και για μένα να κάνω πράγματα που δεν έκανα, όταν ήμουν πολύ μικρότερη σε ηλικία, πράγματα που μπορεί να είναι απλά, πράγματα που μπορεί κάποιοι από εσάς να τα κάνετε. Αυτό που ξέρω είναι ότι η επόμενη σεζόν θέλω να με βρει ελεύθερη, θέλω να με βρει να δοκιμάζομαι σε κάτι που δεν έχω ξανακάνει. Και κάποια στιγμή, θέλω να πιστεύω ότι θα τα ξαναπούμε. Θέλω να αγαπάτε τους συνεργάτες μου», είχε πει τότε η Ελένη και έφτασε η ώρα για το τηλεοπτικό αντίο.



Αυτό που μας παραξένεψε βέβαια είναι ότι το αντίο αυτό θα γίνει στη μέση της εβδομάδας και η απάντηση ήρθε στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά και στο Πρω1νό του ΑΝΤ1.