Prince και Leighton Meester μαζί στη σκηνή

Prince και Leighton Meester μαζί στη σκηνή

Ο τραγουδιστής ανέβασε το «Gossip Girl» στην σκηνή, στην συναυλία του στο Madison Square Garden.

Πόσες φορές έχετε πάει σε συναυλίες αγαπημένων σας καλλιτεχνών, πιάνοντας πρώτο τραπέζι πίστα μπροστά στη σκηνή και ελπίζοντας πως θα τραβήξετε την προσοχή του τραγουδιστή ώστε να σας ανεβάσει πάνω μαζί του; Και ας λιποθυμήσετε την ίδια στιγμή, δεν έχει σημασία.

Αυτό ακριβώς συνέβη στην Leighton Meester. Η γνωστή και αγαπημένη «Blair» από το «Gossip Girl», καθόταν πρώτη σειρά στην συναυλία του Prince στο Madison Square Garden στη Νέα Υόρκη, ώσπου κάποια στιγμή ο θρυλικός τραγουδιστής την σήκωσε πάνω στην σκηνή και της τραγούδησε το «I Love You But I Don't Trust You Anymore». Κάποιος από τους παρευρισκόμενους δήλωσε πως «Η Leighton φαινόταν σαν να ήταν έτοιμη να πάρει φωτιά. Χαμογελούσε και γελούσε δυνατά καθ' όλη την διάρκεια που ο Prince της τραγουδούσε».

Δεν φτάνει που είσαι πρωταγωνίστρια σε μια από τις πιο επιτυχημένες σειρές της αμερικάνικης τηλεόρασης, δεν φτάνει που σου πλέκουν το εγκώμιο για το προσωπικό σου στιλ και ο λογαριασμός σου στην τράπεζα μπορεί να ζήσει και τα εγγόνια σου, σε ανεβάζει και ο Prince στην σκηνή μαζί του. Αυτό, φίλες μου, λέγεται κατάχρηση καλού κάρματος.