So hot: Η Έλενα Παπαρίζου με καυτό τζιν σορτς είναι απλά θεά

So hot: Η Έλενα Παπαρίζου με καυτό τζιν σορτς είναι απλά θεά

Μμμ δες λίγο το κορμί της

Θα ακουστεί τρομερά κοινότυπο, αλλά θα το πούμε. Η Έλενα Παπαρίζου είναι το number one αγαπημένο μας κορίτσι. Η καραντίνα υπήρξε καθοριστική για διαφορετικούς λόγους στη ζωή κάθε ανθρώπου, στην Έλενα Παπαρίζου υπήρξε καθοριστική για το σώμα της, αφού μετά το τέλος αυτής την είδαμε πιο αδυνατισμένη από κάθε άλλη φορά. Η τραγουδίστρια φαίνεται πως εκμεταλλεύτηκε την καραντίνα προς όφελος της και γυμνάστηκε όσο ποτέ άλλοτε.

Την έχουμε δει πολλές φορές από την άρση της καραντίνας κι έπειτα, και όμως κάθε φορά που τη βλέπουμε είναι σαν την βλέπουμε πρώτη φορά. Η τραγουδίστρια έχει χάσει αρκετά κιλά και αυτό το βλέπουμε σε κάθε της εμφάνιση. Όπως καταλαβαίνεις δεν γινόταν να μη σχολιάσουμε τη νέα της εμφάνιση στην περιοχή της Γλυφάδας, εκεί που την απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός.

Η Έλενα Παπαρίζου έχει γίνει κορμάρα και θα δεις τις αποδείξεις σε λίγο αν κάνεις υπομονή. Η τραγουδίστρια έκανε την βόλτα της για ψώνια στα Νότια Προάστια και εκεί φυσικά την απαθανάτισε και ο φωτογραφικός φακός. Για την εμφάνισή της αυτή η Έλενα επέλεξε τζιν σορτς (αρκετά κοντό και αρκετά καυτό θα λέγαμε και εννοείται από εμάς είναι «ναι») ένα μαύρο τοπ, κι ένα αέρινο πανωφόρι σε επίσης μαύρη απόχρωση. Τα μαλλιά της τα είχε πιασμένα κοτσίδα και πραγματικά τη θαυμάσαμε.

Άνετη, κούκλα και πιο ανανεωμένη από ποτέ έκανε τη βόλτα της, και δεν μπορούσαμε να μην σχολιάσουμε το κορμί της. Μήπως τελικά φταίει η Έλενα και οι εμφανίσεις της για την τελευταία άνοδο της θερμοκρασίας;

Δες τις φωτογραφίες της στη gallery που ακολουθεί.

Πηγή φωτογραφιών: NDP