Θυμάσαι τις Candy Girls; Δεν φαντάζεσαι πώς είναι σήμερα

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Θυμάσαι τις Candy Girls; Δεν φαντάζεσαι πώς είναι σήμερα

Πόσο έχουν μεγαλώσει τα κορίτσια αυτά;

Μπορεί οι Hi-5 να ήταν το συγκρότημα που σημάδεψε την εφηβική μας ηλικία, όμως ταυτόχρονα με αυτό το girlband υπήρχε ακόμη ένα συγκρότημα, κοριτσίστικο, που όσο να πεις σαν παιδιά γυμνασίου μας έκανε επίσης να ταυτιστούμε μαζί τους. Φυσικά μιλάμε για τις Candy Girls, τις οποίες βλέπαμε να μας τραγουδάνε μέσα από το θρυλικό κανάλι Alter και θεωρούμε πολύ απίθανο να μην τις θυμάσαι, εκτός και αν γεννήθηκες από το 2000 και μετά. Αν είσαι γνήσιο παιδί των 90’s τότε σίγουρα θα τραγούδησες μαζί τους έστω μια φορά το «στη μαμά μου θα το πω».

Οι Candy Girls υπήρξαν το μοναδικό μέχρι στιγμής κοριτσίστικο συγκρότημα στην Ελλάδα. Κυκλοφόρησαν δύο μουσικές κασετίνες με CDs ενώ κυκλοφόρησαν κα άλλα 5 singles σε συνεργασία με άλλα δύο κορίτσια που είχαν κάνει προηγουμένως επιτυχία σε αυτές τις ηλικίες: η Αλεξάνδρα Νάσσου και η Άρτεμις. Τα μέλη που απάρτιζαν το συγκρότημα ήταν οι Λυδία Αναστασοπούλου (γ.1991), Αναστασία Γούτου (γ.1991), Αγγελική Γούτου (γ.1993), Μεθοδία Βεντούρη (γ.1991) και Γιάννα Μυλογιάννη (γ.1991).

Τα θυμάσαι όμως καθόλου τα κορίτσια αυτά; Εμείς επειδή συχνά αναπολούμε τα παιδικά μας χρόνια, σκεφτήκαμε να ψάξουμε και να βρούμε τα ίχνη αυτών των κοριτσιών και να δούμε που βρίσκονται σήμερα 17 χρόνια από την εμφάνισή τους. Τα τέσσερα από τα πέντε κορίτσια είναι σχεδόν 29 ετών σήμερα, ενώ η μικρότερη είναι 27. Όσα από τα κορίτσια βρήκαμε στα social media είδαμε πως έχουν περάσει σε μία σχολή, την οποία πιθανότατα σήμερα έχουν τελειώσει και κάποιες από αυτές αλήθεια δεν έχουν αλλάξει ούτε λίγο.

Μπες στη gallery και δες όσες βρήκαμε, και αν θες πάτησε το play να θυμηθείς και κάποια από τα τραγούδια τους. Για την μόνη που δεν βρήκαμε φωτογραφίες είναι Λυδία Αναστασοπούλου που δεν φαίνεται να διαθέτει κάποιο account στα social media.