Summer mode on: Η topless φωτό που μόνο η Κάτια Ταραμπανκό θα ανέβαζε

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Summer mode on: Η topless φωτό που μόνο η Κάτια Ταραμπανκό θα ανέβαζε

Μμμ εμείς όλα καλά εδώ...

Ξέραμε ή μάλλον καταλάβαμε από την πρώτη στιγμή που την είδαμε στις οντισιόν του Greece’s Next Top Model, πως η Κάτια Ταραμπανκό, θα αφήσει ανεξίτηλο το όνομά της και το σημάδι της στην ιστορία του reality μοντέλων. Η νεαρή καλλονή από την Ουκρανία που έκανε εντυπωσιακή είσοδο και μάγεψε τους κριτές τόσο με τα χόμπι και την προσωπικότητά της, όσο και με τις αναλογίες της, έδειξε εξαρχής τον καλύτερο της εαυτό, και με αυτόν πορεύτηκε μέχρι το τέλος, κερδίζοντας εν τέλει το παιχνίδι και τον τίτλο του GNTM.

Οκ, υπήρξαν αρκετές στιγμές που αμφισβητήθηκε, και άλλες τόσες που «μπλέχτηκε» μαζί με τις υπόλοιπες FF σε καταστάσεις που είναι λογικές να συμβούν μέσα σε ένα σπίτι γεμάτο γυναίκες. Ωστόσο, δεν παρέκκλινε στιγμή από τον στόχο της, και κάθε φορά έκανε ότι καλύτερο μπορούσε στις δοκιμασίες φτάνοντας έτσι μέχρι τον τελικό. Στη συνέχεια, και αφού μοιράστηκε το έπαθλο με την Άννα Μαρία Ηλιάδου την είδαμε να κάνει πολλά πράγματα (όχι όσο βρισκόμασταν σε καραντίνα), και εννοείται το Instagram account της ανανεωνόταν σχεδόν μέρα παρά μέρα.

Και την έχουμε δει να ανεβάζει πολλών ειδών φωτογραφίες, όμως αυτή που ανέβηκε κάποιες ώρες πριν, μόνο από την Κάτια θα μπορούσαμε να τη δούμε. Η πρώην παίκτρια και νικήτρια –κατά το ήμισυ Κάτια Ταραμπανκό, ανέβασε μια topless φωτογραφία της, που αλήθεια δεν φανταζόμαστε ποια άλλη παίκτρια θα μπορούσε να κάνει κάτι παρόμοιο και να δείχνει τόσο άρτιο.

Η Κάτια ποζάρει topless γυρισμένη πλάτη μερικώς, φορώντας γυαλιά ηλίου και με μια πετσέτα στα μαλλιά της. Θυμίζει αρκετά το concept της φωτογράφισης του τελικού με τα κοσμήματα και το μπουρνούζι, και αν κι εδώ δεν κρύβεται ο Σκουλός πίσω από το μαγικό κλικ, είναι μία εξίσου υπέροχη φωτογραφία κι ένα φανταστικό αποτέλεσμα.

Δες τη φωτογραφία στη gallery που ακολουθεί.