Σίσσυ Χρηστίδου: Χωρίς φίλτρα, χωρίς ρετούς, μας δείχνει το κορμί της με μαγιό

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Σίσσυ Χρηστίδου: Χωρίς φίλτρα, χωρίς ρετούς, μας δείχνει το κορμί της με μαγιό

Αυτή είναι η αλήθεια της Σίσσυς!

Για την Σίσσυ Χρηστίδου τα έχουμε πει όλα. Είναι πετυχημένη, είναι κούκλα, είναι ακομπλεξάριστη, και την πάμε όσο καμία άλλη όταν έχεις το θάρρος, υπερασπίζεται στον εαυτό της και απαντά σε σχόλια των haters για τα κιλά της κάθε τόσο. Κι ενώ έχουμε ένα πρόσφατο παράδειγμα για μια τέτοια απάντηση, μόλις δυο μέρες πριν, εμείς θέλουμε να σταθούμε στη φωτογραφία που ανέβασε εχθές το απόγευμα. Η φλογερή κοκκινομάλλα παρουσιάστρια, ανέβασε μια φωτογραφία, όπου χαλαρώνει σε γνωστό ξενοδοχείο της πρωτεύουσας και εμείς μόνο ένα έχουμε α σχολιάσουμε κοιτάζοντάς της. Κάτι που έχουμε παρατηρήσει καιρό τώρα και μάλλον ήρθε η ώρα να δεις και να αποδεχτείς κι εσύ.

Η παρουσιάστρια έχει γίνει πολλές φορές στόχος για τα κιλά της στο Instagram, ιδιαίτερα όταν αυτά είναι πολλά γι’ αυτούς που την κρίνουν. Κανένας λόγος δεν τους πέφτει, αλλά καταλαβαίνεις, πλέον όλοι ζούμε για τα social media, οπότε μάλλον θεωρείται αντιδεοντολογικό να μην σχολιάσεις και να μην κρίνεις κάποιον για κάτι που ουσιαστικά δε σε αφορά. Και αυτό δυστυχώς συμβαίνει συχνά τα τελευταία χρόνια, και θα γίνεται ακόμη πιο έντονο, όσο ο καιρός προχωρά και περνάει.

Ας ξεκαθαρίσουμε πως εμείς «την πάμε» όπως και να είναι. Είτε έχει περιττά κιλά, είτε όχι, είναι μια θεά και απλά τη θαυμάζουμε. Δεν μπορούμε όμως να μην την αποθεώσουμε βλέποντας τη φωτογραφία της χθες με το ολόσωμο μαγιό. Η παρουσιάστρια φαίνεται πως έχει χάσει αρκετά κιλά (δεν ξέρουμε αριθμό και δεν μας κάνει ιδιαίτερη αίσθηση). Είναι κορμάρα και εμείς μόνο «μπράβο» έχουμε να της πούμε. Μπράβο γιατί όταν θέλεις κάτι πολύ το καταφέρνεις, και οι προσπάθειες όπως βλέπεις ανταμείβονται.

Η Σίσσυ είναι απλά υπέροχη με το κίτρινο ολόσωμο μαγιό της και εμείς τη χειροκροτούμε. Δες τη φωτογραφία της και θα καταλάβεις.