Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έβαλε ένα μπικίνι με το απόλυτο χρώμα για τις καστανές

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έβαλε ένα μπικίνι με το απόλυτο χρώμα για τις καστανές

Για μία ακόμα φορά, ήταν μία κούκλα.

Οι διάσημες τον τελευταίο καιρό μας ετοιμάζουν πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τις εξορμήσεις τους σε παραλίες. Οι εμφανίσεις με μαγιό είναι πιο πολλές από ποτέ και λογικό αν σκεφτείς ότι όλοι, όποτε μπορούν να επισκεφθούν τη θάλασσα το κάνουν χωρίς δεύτερη σκέψη. Το αποτέλεσμα, φυσικά, είναι οι πιο εντυπωσιακές αναρτήσεις στους λογαριασμούς τους στο Instagram.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είναι ένα κορίτσι πολύ αθλητικό. Ειδικά από το Survivor και μετά, η ενασχόλησή της με τη γυμναστική ανέβηκε levels. Σε τέτοιον βαθμό που πλέον βλέπεις το κορμί της και θέτεις νέα fitness goals, αφού είναι εμφανές ότι ο κόπος της έχει αποδώσει.




Η όμορφη παρουσιάστρια αυτούς τους μήνες δημοσιεύει τακτικά φωτογραφίες της με μαγιό και εντυπωσιάζει τους πάνω από 500 χιλιάδες followers της στο Instagram. Την έχουμε δει με κάθε είδους μπικίνι, ωστόσο αυτό που ανέβασε τελευταία στο προφίλ της, αναδείκνυε άψογα τις καστανές της αποχρώσεις.

Πόζαρε γεμάτη αυτοπεποίθηση με ένα λευκό φόντο και λεπτομέρειες ξύλου και το μαγιό της έκανε την κατάλληλη αντίθεση, την ώρα που γλύκαινε την απόχρωση της επιδερμίδας της.

Στην παρακάτω gallery θα βρεις τη φωτογραφία με το μαγιό που λατρέψαμε.