Έχεις δει τον γιο της Μαρίας Μπακοδήμου; Μόλις αποφοίτησε και είναι κούκλος

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Έχεις δει τον γιο της Μαρίας Μπακοδήμου; Μόλις αποφοίτησε και είναι κούκλος

Δες τη φωτογραφία της παρουσιάστριας

Η Μαρία Μπακοδήμου είναι μία από τις παρουσιάστριες που έχει αφήσει ιστορία στην παρουσίαση και την ελληνική τηλεόραση. Τη θυμόμαστε σε όλα τα concepts που έχει κάνει όλα αυτά τα χρόνια και φυσικά τη θαυμάζουμε. Τελευταία την απολαμβάνουμε στην κριτική επιτροπή του Just the 2 of Us και μας αφήνει πάντα άφωνες με τις super sexy εμφανίσεις της. Αύριο είναι και η τελευταία μέρα που θα τη δούμε μιας και θα παρακολουθήσουμε τον τελικό του reality μουσικής, και η αλήθεια είναι πως ανυπομονούμε να δούμε πως θα εμφανιστεί. Πιστεύουμε σε κάτι πολύ grande πάντως.

Η παρουσιάστρια όπως ήδη γνωρίζεις κι έχουμε δει ξανά και ξανά μέσα από τα social media της, με τον πρώην σύζυγό της έχει και δύο γιους, τον Νικήτα και τον Άρη. Δεν ξέρουμε αν έχει τύχει να τους δεις ποτέ στο feed σου, όμως τα δύο αγόρια είναι πραγματικά πολύ όμορφα και αλήθεια δεν αναρωτιόμαστε από που πήραν, βλέποντας τη μαμά και τον μπαμπά τους.

Μόλις πριν από μερικές ώρες η παρουσιάστρια ανέβασε μία φωτογραφία με τον μικρότερο γιο της και τον πρώην σύζυγό της από την αποφοίτησή του. Οι ευτυχισμένοι γονείς πόζαραν χαμογελαστοί στην κάμερα, ενώ και ο Άρης δεν μας πέρασε καθόλου απαρατήρητος για να είμαστε ειλικρινείς. Ο μικρός γιος του πρώην ζευγαριού είναι πραγματικά πολύ όμορφος και πιστεύουμε αλήθεια πως πρέπει να τον δεις.

Δες τη φωτογραφία τους στη gallery που ακολουθεί.