Η Harper Beckham έγινε 9 ετών & το video του David μας έκανε να «λιώσουμε»

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Harper Beckham έγινε 9 ετών & το video του David μας έκανε να «λιώσουμε»

Δες το βίντεο που ανέβασε

Ο David Beckham και η Victoria είναι παντρεμένοι από το 1999 και έχουν αποκτήσει μαζί τέσσερα παιδιά. Τον Brooklyn που γεννήθηκε τον Μάρτιο του 1999 και είναι σήμερα 21ος ετών, τον Romeο που είναι 17 ετών, τον Cruz που διανύει το 15ο έτος της ηλικίας του, και τη Harper Seven Beckham που σήμερα έχει γενέθλια και γίνεται 9 ετών. Ο πρώην ποδοσφαιριστής δεν θα μπορούσε να μην ευχηθεί χρόνια πολλά στη μοναχοκόρη του, και να μη μας κάνει να «λιώσουμε» με τον τρόπο του.

Πριν από μερικές ώρες ο David Beckham ανέβασε στο Instagram account του ένα βίντεο με στιγμές της 9χρονης πια Harper, και αλήθεια δεν γίνεται να μη συγκινηθείς, έστω λίγο. Ο πρώην ποδοσφαιριστής ανέβασε ένα βίντεο στο Instagram account του με τις αγαπημένες στιγμές της κόρης του, γράφοντας στη λεζάντα:

«Για την όμορφη μου κυρία. Χρόνια πολλά στο πιο ξεχωριστό κοριτσάκι. Ο μπαμπάς σε αγαπά τόσο πολύ. Το τραγούδι μας που χορεύουμε πάντα από την πρώτη μέρα». Το βίντεο συνοδευόταν από το κομμάτι «The girl is mine» των Michael Jackson και Paul McCartney. Είναι ξεκάθαρο πως ο David έχει τρελή αδυναμία στην κόρη του, κάτι που δεν θεωρούμε κι εντελώς παράλογο αν σκεφτείς ότι είναι το μόνο κορίτσι ανάμεσα σε τέσσερα παιδιά.

Δες το βίντεο που ανέβασε ο David Beckham παρακάτω.