Η Σίσσυ Χρηστίδου μίλησε πρώτη φορά για τον χωρισμό της

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Σίσσυ Χρηστίδου μίλησε πρώτη φορά για τον χωρισμό της

Και αυτά που είπε πρέπει να τα ακούσεις

Έχει περάσει ένας χρόνος και κάτι μήνες από την ημέρα που η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης με ένα ίδιο post στα Instagram accounts τους ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους μετά από δέκα χρόνια έγγαμου βίου και δύο παιδιά που απέκτησαν μαζί. Κανείς δεν αναφέρθηκε ποτέ στο γεγονός αυτό, κανείς δεν το σχολίασε και ποτέ δεν μάθαμε και τον λόγο που τους οδήγησε σε αυτή την απόφαση.

Βέβαια από τότε αρκετές είναι οι φορές που τους έχουμε δει μαζί, και αυτό φυσικά έχει συμβεί λόγω των δύο παιδιών τους, σε κάποιο ταξίδι που είχε κανονιστεί, σε κάποιο πάρτι γενεθλίων ή σε κάποια γιορτή. Ο τραγουδιστής και η παρουσιάστρια εξακολουθούν να κρατούν φιλικές σχέσεις, και μάλλον θα πρέπει να συνηθίσουμε στο να τους βλέπουμε μαζί, για χάρη των δύο αγοριών. Ξέρουμε οι απορίες σου είναι πολλές, μπορεί να ανήκεις και σε κάποιον από τους χιλιάδες followers της που τη ρώτησαν τι συνέβη και γιατί χώρισε, και επιτέλους ήρθε η ώρα να πάρεις τις απαντήσεις σου.

Η Σίσσυ Χρηστίδου έκανε μετά από δύο χρόνια ένα Q&A βίντεο στο κανάλι της στο YouTube, στο οποίο απάντησε σε κάποια φλέγοντα ζητήματα, ανάμεσα σε αυτά και για τον χωρισμό της. Οκ, προφανώς και δεν μας αποκάλυψε τι συνέβη, δεν είναι κάτι που μας αφορά άλλωστε, αλλά αυτά που είπε πρέπει πραγματικά να τα ακούσεις ή να τα διαβάσεις (ότι προτιμάς).

«Ήμασταν όντως πάρα πολύ αγαπημένοι, και προσπαθούμε να παραμείνουμε πάρα πολύ αγαπημένοι γιατί έχουμε δύο υπέροχα παιδιά. Προφανώς και υπήρξαν διαφορές που ήταν αγεφύρωτες και πράγματα που συνέβησαν τα οποία δεν μπορούσαν να ξεπεραστούν, γι’ αυτό και ολοκληρώθηκε αυτή η σχέση σε αυτή της τη μορφή. Τώρα υπάρχει κάτω από μία άλλη μορφή γιατί η οικογένεια μας παραμένει, αλλά δεν νομίζω ότι αφορά κανέναν αυτό, το τι ακριβώς έχει συμβεί.

Αυτό που θα ήθελα όμως να διευκρινίσω και χαίρομαι που μου δίνεται η ευκαιρία, είναι ότι όχι δεν είμαστε ξανά μαζί, ούτε θα είμαστε ξανά μαζί, απλά προσπαθούμε όσο μπορούμε γιατί δεν είναι πάντα εύκολο. Ότι λοιπόν μπορεί να βλέπετε σε φωτογραφίες, παπαράτσι γιατί εγώ δεν έχω μοιραστεί με τη θέλησή μου κάποιο τέτοιο υλικό, έχει να κάνει με την πολύ σημαντική προσπάθεια που γίνεται να διατηρήσουμε την οικογένειά μας κάτω από μία νέα δομή, και τη σχέση μας όσο καλύτερη γίνεται γιατί έχουμε αυτά τα δύο παιδιά για τα οποία είμαστε γονείς και προσπαθούμε να είμαστε όσο καλύτεροι γονείς γίνεται».

Δες το βίντεο παρακάτω.