Matthew McConaughey - Camilla Alves έκαναν την ανατροπή και πόζαραν με τα 3 παιδιά τους

Γεωργία Βλαχοπούλου
Matthew McConaughey - Camilla Alves έκαναν την ανατροπή και πόζαραν με τα 3 παιδιά τους

Οι γιοι του βραβευμένου με Όσκαρ ηθοποιού Matthew McConaughey όσο μεγαλώνουν του μοιάζουν όλο και περισσότερο.

Ο ηθοποιός Matthew McConaughey και η Camilla Alves γνωρίστηκαν το 2006 και παντρεύτηκαν στις 9 Ιουνίου του 2012. Μαζί έχουν αποκτήσει τρία παιδιά, τον 15χρονο Levi, την 14χρονη Vida και τον 11χρονο Livingston.

Τόσο η Camilla Alves όσο και ο Matthew McConaughey είναι πολύ αφοσιωμένοι στα παιδιά τους, στα οποία φροντίζουν να αφιερώνουν όσο το δυνατό περισσότερο χρόνο μπορούν μέσα στη μέρα.

Μπορεί σύσσωμη η οικογένεια να μην κάνει συχνά εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί, ωστόσο αν ρίξεις μια ματιά στα social media του ηθοποιού και της συζύγου του θα δεις πως μοιράζονται πολύ συχνά δικές τους στιγμές από την καθημερινότητά τους, αλλά και με τα παιδιά τους.

Η σπάνια φωτογραφία της οικογένειας McConaughey

Το ζευγάρι όμως έκανε την «ανατροπή» και εμφανίστηκε οικογενειακώς στο κόκκινο χαλί στο γκαλά που διοργανώθηκε για τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό του Mack, Jack & McConaughey (MJ&M) που πραγματοποιήθηκε στο ACL Live στην καρδιά του Austin του Τέξας.

Όπως θα δεις από το στιγμιότυπο πιο κάτω, οι γιοι του Μatthew McConaughey όσο μεγαλώνουν του μοιάζουν καταπληκτικά, ενώ η κόρη του είναι ίδια η μαμά της.

2024 Mack, Jack & McConaughey Gala
AUSTIN, TEXAS - APRIL 25: (L-R) Levi McConaughey, Matthew McConaughey, Livingston McConaughey, Camila Alves McConaughey, and Vida McConaughey attend the 12th Annual Mack, Jack & McConaughey Gala at ACL Live on April 25, 2024 in Austin, Texas. (Photo by Rick Kern/Getty Images)RICK KERN 2024

Το MJ&M είναι μια συλλογική προσπάθεια μεταξύ του Matthew, του μουσικού Jack Ingram και του προπονητή ποδοσφαίρου Mack Brown υποστήριξης αρκετών μη κερδοσκοπικών οργανισμών. Μέσω του γκαλά και των σχετικών εκδηλώσεών της η MJ&M έχει συγκεντρώσει το εντυπωσιακό ποσό των 41 εκατομμυρίων δολαρίων, το οποίο μοιράζεται στους διάφορους φιλανθρωπικούς οργανισμούς.

Η σχέση της Camilla Alves με την μαμά του Matthew McConaghey

Δεν έκανε μόνο η μαμά του McConaughey δύσκολη τη ζωή της Alves - 5 «θανάσιμες» πεθερές του Hollywoοd

Μπορεί ο Χολιγουντιανός σταρ να είναι όλα αυτά τα χρόνια πολύ ερωτευμένος με τη σύζυγό του, όπως κι εκείνη με αυτόν, ωστόσο η Camilla Alves έχει μιλήσει ανοιχτά για τα «καψόνια» που της έκανε η μητέρα του 54χρονου ηθοποιού στην αρχή της σχέσης τους να την «τεστάρει». Ένα από αυτά ήταν να την φωνάζει με όλα τα ονόματα των πρώην κοριτσιών του Matthew και το να της μιλάει σπαστά ισπανικά για να την προκαλέσει λόγω της καταγωγή της.

Ωστόσο, η Alves κατάφερε, όπως αποκάλυψε, να αντιμετωπίσει τη «δύσκολη» αυτή συμπεριφορά της πεθεράς της, Mary McCabe, όταν την κάλεσε να ταξιδέψουν μαζί στην Τουρκία για επαγγελματικούς λόγους. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού αυτού η σύζυγος του Matthew McConaughey άρχισε να «απαντάει» με τον τρόπο της στην πεθερά της και τα όσα της έλεγε, καταλαβαίνοντας τελικά πως μόνο έτσι θα μπορούσε να την αντιμετωπίσει.

Από τότε, εκείνη και η πεθερά της έχουν πολύ καλές σχέσεις και η μία σέβεται την άλλη. Μάλιστα, έχουν δημοσιεύσει μαζί και βίντεο στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/CsR2-3RPBPX/