Έχεις παρατηρήσει τη νέα αλλαγή στα μαλλιά της Κάτιας Ταραμπανκό;

Έχεις παρατηρήσει τη νέα αλλαγή στα μαλλιά της Κάτιας Ταραμπανκό;

Είναι των extreme καταστάσεων και το έχουμε πια αντιληφθεί

Η Κάτια Ταραμπανκό είναι ένα από τα κορίτσια του Greece’s Next Top Model που συζητήθηκε και σχολιάστηκε όσο κανένα άλλο τη χρονιά που διανύσαμε –και διανύουμε-. Από την πρώτη της κιόλας εμφάνιση στις οντισιόν του reality μοντέλων προκάλεσε αίσθηση, και η αλήθεια είναι πως σε εκείνο το πρώτο επεισόδιο έκλεψε τις εντυπώσεις. Ο φακός τη λάτρεψε από την πρώτη κιόλας μέρα, και μόλις ακούσαμε τα τέσσερα «ναι» και την πρόκριση στο bootcamp ξέραμε πως θα τη δούμε μέσα στο σπίτι του GNTM.

Και δεν πέσαμε έξω. Όχι απλά μπήκε στο σπίτι έφτασε μέχρι τον τελικό και στο τέλος μοιράστηκε το έπαθλο με την Άννα Μαρία Ηλιάδου, που επίσης ήταν ένα από τα φαβορί του παιχνιδιού. Αν ακολουθείς την Κάτια στο Instagram θα έχεις δει πως δεν είναι κορίτσι που της αρέσουν τα basic και normal πράγματα. Και αυτό το καταλάβαμε τόσο από τα χόμπι της στις οντισιόν, όσο και από αλλαγές που έχει κάνει στην εξωτερική της εμφάνιση.

Η Κάτια είναι από τις κοπέλες που διατήρησε την αλλαγή που της έκαναν στα μαλλιά στο Greece’s Next Top Model και την προχώρησε και ένα βήμα παραπέρα. Αρχικά είχε πάρει πάλι και άλλο το μήκος κάνοντας μερικές ξανθές ανταύγειες στη φράντζα της, όμως τις τελευταίες μέρες κυκλοφορεί και πάλι με άλλο χρώμα.

Εσύ όμως έχεις δει την αλλαγή της; Στην αρχή δεν τη καταλαβαίνεις, αλλά αν εστιάσεις στς φωτογραφίες της θα τη δεις. Εμείς πάντως θεωρούμε πως και αυτό της ταιριάζει γάντι, και το υποστηρίζει στο έπακρον. Μόνο την Κάτια θα μπορούσαμε να φανταστούμε με αυτό το look.

Δες τις φωτογραφίες της στη gallery παρακάτω.