Η Δανάη Λιβιεράτου ποζάρει πάνω σε σκάφος με το πιο σέξι μαγιό

Η Δανάη Λιβιεράτου ποζάρει πάνω σε σκάφος με το πιο σέξι μαγιό

Η κόρη της Εύης Αδάμ και του Λάμπη Λιβιεράτου σε μία hot πόζα.

Η Δανάη Λιβιεράτου είναι ένα άκρως εντυπωσιακό κορίτσι. Το καταλάβαμε από την πρώτη στιγμή που την είδαμε στα social media και το υποστηρίζει μέχρι σήμερα πέραν πάσης αμφιβολίας. Η κόρη της Εύης Αδάμ και του Λάμπη Λιβιεράτου μάλλον έχει πάρει τα γονίδια της κούκλας μαμάς της και το αποτέλεσμα είναι τόσο εμφανές που ό,τι και να πούμε είναι λίγο.

Μαζί με την αδερφή της, Νεφέλη, μας έχουν εντυπωσιάσει πολλές φορές με τις φωτογραφίες τους και οι λογαριασμοί τους στο Instagram είναι γεμάτοι με τα -συνήθως πολύ sexy- updates που κάνουν από την καθημερινότητά τους.




Η περίοδος των διακοπών, ειδικά, ενδείκνυται για τέτοιου τύπου φωτογραφίες, αφού εκ των πραγμάτων και τα ρούχα είναι πιο αέρινα για να αντέξουμε τη ζέστη λίγο περισσότερο.

Η Δανάη ξέρει ακριβώς τον τρόπο να ενθουσιάσει το κοινό της. Όχι ότι χρειάζονται και πολλά με αυτό το πρόσωπο κι αυτό το κορμί, αλλά οι λήψεις της είναι συγκλονιστικές.

Χτες, λοιπόν, το πανέμορφο κορίτσι είπε να κάνει ένα story με τον εαυτό της πάνω σε ένα σκάφος. Φορούσε ένα φανταστικό μαύρο μαγιό με στράπλες top σε μαύρο χρώμα και στο φόντο ήταν το γαλάζιο της θάλασσας.

Η απίστευτη φωτογραφία σε περιμένει στην παρακάτω gallery.