Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη τρολάρει τον Βασάλο με δύο ξεκαρδιστικές φωτογραφίες

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη τρολάρει τον Βασάλο με δύο ξεκαρδιστικές φωτογραφίες

Το Instagram VS Reality που θα λατρέψεις

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη γνωρίστηκε με τον Κωνσταντίνο Βασάλο μέσα στο Survivor, όταν και οι δύο τους συμμετείχαν στο παιχνίδι επιβίωσης και διαγωνίζονταν, η μεν στην ομάδα των διασήμων, ο δε τότε στους άσημους. Πού να το ήξεραν τότε ότι βγαίνοντας από το παιχνίδι θα γίνονταν ζευγάρι και ότι θα περνούσαν υπέροχα στην κοινή τους συντροφιά. Όπως έχει ειπωθεί στο παρελθόν, δεν είναι ότι ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος.




Τώρα, όμως, μερικά χρόνια μετά, το ζευγάρι διανύει από τις ωραιότερες περιόδους της ζωής του. Μένουν μαζί, συνεργάζονται για τα επαγγελματικά τους και γενικά, όποτε κάποιος από τους δύο μιλάει για τον έτερον ήμισυ η αγάπη και ο θαυμασμός του δεν κρύβεται.

Όσο περισσότερο είσαι με κάποιον, ωστόσο, τόσο πιο άνετα αρχίζεις να νιώθεις κι αυτό επί της ουσίας σημαίνει να μπορείς να σαρκαστείς αλλά και να τρολάρεις τον άλλον. Η Ευρυδίκη έκανε ακριβώς αυτό στα χτεσινά της stories, όπου την είδαμε να ανεβάζει δύο φωτογραφίες -Instagram VS Reality- με μία πολύ αστεία φάτσα του Βασάλου.

Πολύ μας αρέσει όταν τα ζευγάρια είναι ακομπλεξάριστα και νιώθουν ελεύθερα να αστειευτούν κι έτσι έχουμε άλλον έναν λόγο να τους λατρεύουμε.

Μπες στην παρακάτω gallery για να δεις τις φωτογραφίες με το τρολάρισμα.